Optik Gazete

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışması: Zeyno Optik-Ankara/Çankaya

En Güzel Vitrin

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” yarışmamız devam ediyor: Zeyno Optik-Ankara/Çankaya

Türkiye’nin dört bir köşesindeki optik mağazalarından, birbirinden yaratıcı vitrin düzenlemelerinin olduğu fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

Ankara, Çankaya’da bulunan Zeyno Optik; dinamik ve yetkin ekibi, müşteri odaklı hizmet yaklaşımı, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kullanıcıların hayatlarına değer katma ve sağlıklı bir deneyim yaşatmak için tüm gücüyle çalışmaya devam etmektedir.


Zeyno Optik-Çankaya/Ankara

Zeyno Optik’ten gelen bu vitrin fotoğraflarında; içinde bulunduğumuz kış ayı olan Aralık ayına ve kış mevsimine uygun semboller kullanılmış. Zeyno Optik, kar ve kırmızı kurdele figürleriyle güzel bir vitrin tasarımı yapmış.



Siz de yarışmamıza katılmak isterseniz; en az 1, en çok 5 adet fotoğrafla ve firmanızı tanıtan kısa tanıtım yazısı ile yarışma sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Zeyno Optik’e katılımı için teşekkür ederiz ve yarışmamızda bol şans dileriz.
 

Yorumlar (10)

Pınar Şanlı 6 Yıl Önce

Etkileyici ve estetik bir vitrin...

Zeynep Küçükbayındır 6 Yıl Önce

Çok beğendim.Süpeeer.

Sevde İntepe 6 Yıl Önce

Sahipleri gibi temiz , huzurlu ve insanı rahatlatan bir vitrin.

6 Yıl Önce

7'den 70'e herkese hitap eden, sadece vitriniyle değil sahipleri ile de güzel bir işletme ....

Erdinç Özenç 6 Yıl Önce

Çok beğendiğim kolayca aradığınızı bulabildiğiniz, güzel bir vitrin

Elif Güven 6 Yıl Önce

Hem her daim güler yüzleriyle ve tatlı sohbetleriyle bizleri karşılayan değerli sahipleri hem de zengin ve şık vitrini ile Zeyno Optik çok farklı,çok güzel ! Ailemizin vazgeçilmezi ...

Arzu Sundu 6 Yıl Önce

7'den 70'e herkese hitap eden, sıcacık, daha içeri girmeden yüzünüzü gülümseten, sizi sahiplerinden önce içeri davet eden bir vitrin:)

Arzu Sundu 6 Yıl Önce

7'den 70'e herkese hitap eden, sıcacık, daha içeri girmeden yüzünüzü gülümseten, sizi sahiplerinden önce içeri davet eden bir vitrin:)

Kübra Dirican 6 Yıl Önce

İşletme sahiplerininde güleryüzü,samimi ilgisi, şık vitrin tasarımları ve ürün çeşitliliği ile herzaman tercih sebebimiz... Başarılarınız daim olsun Zeyno optik...

betül yaylali 6 Yıl Önce

muhteşem hizmet anlayışıyla memnun olmama ihtimaliniz yok e vitrinde işyerinin aynası olduğuna göre zeyno optik ve vitrini süperrr

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.