Gözünüz Gibi Bakın

Doktorumuzun kaleminden göz sağlığıyla ilgili yazı dizimiz başlıyor...

Gözünüz Gibi Bakın
19 Şubat 2014 Çarşamba 08:00

Her ayın son Çarşamba günü Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doçent Doktor Zeki Tunç Optik Gazete okurlarıyla birlikte olacak.

Sayesinde milyonlar kazanabileceğimiz ve milyonlarımız olsa da bazen yerine koymaya yetmeyecek olan gözümüz, bedenimizin diğer her organı gibi çok kıymetli ve özel. Ancak dilimize son derece değerli bir şeyi korumak üzere yerleşmiş olan "gözün gibi bak" deyimi gözümüzün önemini daha da bir vurguluyor sanki. İşte doktorumuz Zeki Tunç da "Gözünüz Gibi Bakın" yazı dizisinde göz sağlığımızı nasıl koruruz, sağlığımızı kaybetmeden önce nelere dikkat etmeliyiz, sorun yaşadığımızda nasıl davranmalıyız ve hangi hastalık nelere sebebiyet verebilir gibi konulara değinecek.

Ayda bir yayınlanacak olan göz sağlığı yazılarımızın ilkini 26 Şubat Çarşamba günü Optik Gazete'de okuyabilirsiniz.
Gözünüz gibi bakın, gözünüze iyi bakın, sağlıcakla kalın.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.