Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı

Göz Kapağı Estetiği Fiyatları

Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı
26 Temmuz 2016 Salı 11:00

Göz Kapağı Estetiği Nasıl Yapılır?

Üst ve alt göz kapaklarınızın torbalanmış yağların, buruşmuş ve gevşemiş derisinin fazlasının alınması ile kişiye canlı ve genç bakış kazandırdığının yanında göz kapaklarınızdaki kırışıkların giderilmesi için göz kapağı estetiği yapılmaktadır.

Göz çevrenizdeki diğer oluşmuş kırışıklıkların giderilmesi ya da kaşın kaldırılması için ek işlemlerin uygulanması gerekiyor. Göz kapağı estetik operasyonu tek başına ya da yüz germe, kaş kaldırma, elmacık kemiklere silikon yerleştirilmesi, rinoplasti, lazer tedavisi, botox uygulamaları gibi başka işlemlerde beraberinde yapılarak yüzün gençleştirilmesi sağlanmaktadır. Genellikle 35 ile 70 yaş grubu aralarındaki insanlar için uygundur.

Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı

Doğuştan meydana gelmiş göz kapağı düşüklüğü gözün renkli kısmını yarısına dek kapatıyorsa çocukların kör olmaması için ameliyat yapılması gerekir. Bu tür ameliyatlara göz kapağı düşüklüğü ameliyatıdenilmektedir.

Göz kapağı düşüklüğü az olan çocukların okula başlamadan önce ameliyat olmaları gerekmektedir. Göz kapağını kaldıran kasların kısaltılmasıyla birlikte fazla derinin çıkartılması ile yapılır.

göz kapağı estetiği nasıl yapılır 1

Göz Kapağı Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Üst ya da alt göz kapağı ameliyatı genel veya lokal anesteziyle birlikte 1 ile 3 saat süre içinde yapılmaktadır. Operasyon sırasında hasta her hangi bir acı ya da ağrı hissi yaşamamaktadır. Üst göz kapağının kat çizgisinden, alt göz kapağındaki kirpiklerin hemen altındaki kesiler açılarak bu alandan müdahale ediliyor.

Bu şekilde üst göz kapağının kas dokusunda gevşeklik giderilmiş olur. Kas ve bağ dokusu onarılır. Fazla yağ miktarı ve deri alınır. Alt göz kapağındaki fazla yağlar cilt ve kas dokusu alındıktan sonra özel dikişler ile kesi yeri ve iz belirgin olmayacak şekilde kapatılıyor. Dikişlere hafif pansuman yapılmaktadır.

Göz Kapağı Ameliyatının İyileşme Süreci

Yapılan anestezinin etkisinin geçmesinden sonra hafif ağrılar oluşabilmektedir. Ağrı kesici takviyeleri yapılarak bu ağrılar giderilebilmektedir. Ameliyat bitiminden 24 saat boyunca gözlerin ovuşturulmaması konusunda dikkat edilmesi gerekir. Operasyon sonrasında gözleri kapatmayan pansuman kullanılarak 4 ile 5 gün sonunda estetik cerrah tarafından çıkartılmaktadır.

Uygulamaların yapılan bölgelerinde ve çevresinde morlukların ve şişliklerin kontrol altında tutulması için Göz kapağı estetiği ameliyat sonrası 3 gece uyunması gerekiyor. İlk 1 ile 2 gün boyunca şişlik ve morluklara soğuk uygulamaların yapılması gerekir. Morluklar bir hafta içinde kaybolmaktadır.

Göz Kapağı Estetiği Fiyatları

Anadolu’da yaşayan kişiler duygusal bir kişiliğe sahiptirler. Her türlü duygu, düşünce, mutluluklarını yüzlerine yansıtırlar. Bu nedenle yoğun mimik hareketlerini kullanırlar. Bu nedenle erken yaşta mimikler deformasyon olur. Sık ağlamaya eğilimli olmakta göz kapağının estetiğini bozmaktadır.

Göz kapağı estetiği fiyatları yapılacak operasyona göre değişmektedir. Bu tür operasyonların çok iyi cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Göz kapağı estetiği fiyat en uygun bütçeler düşünülerek belirlenmektedir. Göz kapağı operasyonlarınızı oldukça doğru tercihler sonucunda yaptırmanız gerekmektedir.

Kaynak: sonhabersayfasi.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asuman - 5 yıl önce
goz kapaim düşüyor yeni farkettim morelim çok bozuldu