Görme Problemleri Spor Yapmanızı Engelleyebilir!

Spor yapmakta zorlanıyor musunuz? Belki de nedeni görme problemi olabilir...

Görme Problemleri Spor Yapmanızı Engelleyebilir!
09 Aralık 2015 Çarşamba 09:59

Spor yapmakta zorlanıyorsanız veya spor yapmakta zorlanıyorsanız bunların nedeni yaşadığınız görme kusurları olabilir.

Spor yapmanın mevsimi olmasa da yapılan araştırmalar, bahar mevsiminin spor yapmak için en çok tercih edilen dönem olduğunu ortaya koyuyor. Eğer siz de bahar mevsimini sağlıklı ve formada karşılamak istiyor ancak bir türlü harekete geçemiyorsanız önceliğinizi sizi engelleyen unsurları ortadan kaldırmakla başlamalısınız.

Spor yapmanıza birçok şey engel olabilir. Tembellik kaynaklı bahanelerin dışında performans düşüklüğünüzün sebebi aslında sadece görme bozukluğunuz da olabilir. Bunu test edebilmeniz çok kolay. Özellikle beden koordinasyonu gerektiren aktivitelerde kendi hareketinizi koordine etmekte, hareket eden bir cismi takip etmekte ve alandaki yerini kestirmekte zorlanıyorsanız, görme bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun gibi bir sorun yaşıyorsanız bir göz doktoruna görünmeniz de fayda vardır.

Gözlük yerine kullanabileceğiniz size uygun kontak lensler ile ister sıra dışı sporlarla maceralara atılın, isterseniz de sadece koşmakla yetinin; yeter ki spora odaklanma ve hareket özgürlüğünün keyfini çıkarın! 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.