Tom Ford İlkbahar/Yaz 2014

Tom Ford İlkbahar/Yaz 2014 Gözlük Koleksiyonu’nu moda dünyasının beğenisine sundu.

Tom Ford İlkbahar/Yaz 2014
06 Şubat 2014 Perşembe 22:00

 

Vintage görünümlü rafine stillerin yanı sıra, cüretkar ‘Cat eye’ formu ve klasik görünüme getirilen modern yorumlar, koleksiyonun önemli detaylarından.

 

TomFord_ft-0330-03b_Saskia

Saskia

Klasik tasarıma yapılan modern dokunuşlar ile vintage görünüme yeni bir yorum getiriyor. 50’li yılların yumuşak ve sofistike esintileri, bu sefer modelin kahverengi çerçevesinde gözler önüne seriliyor.

TomFord_Penelope

Penelope

Duru ve rafine stili ile farkını ortaya koyan model, yumuşak şekilde yuvarlatılmış ve parlatılmış metal çerçevesi ile koleksiyonun adından söz ettiren parçalarından.

TomFord_ft-0349-47g

Grace

Koleksiyonun cüretkar modeli Grace, dikkat çekici ‘Cat-eye’ formunu Tom Ford imzası ile gözler önüne seriyor. Gövde kısmına ilave edilen vidalar, modelin şıklığını tamamlayan detaylardan.

Tom_Ford_ft-5276-62j

FT5276

FT5276 modeli, metal klipsli çerçeve ile klasik kare formlu asetat çerçeveyi kombinleyen cüretkar fakat fonksiyonel bir tasarımı ortaya koyuyor.

 

Kaynak :2fmagazine.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.