E-Reçete Süreci Hakkında!

E-Reçete Süreci Hakkında!
30 Temmuz 2015 Perşembe 10:30

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği’nin web sitesinde;

6 Temmuz 2015 tarihi itibari ile yürürlüğe giren E-Reçete süreci ile ilgili yaşanan olumsuz sıkıntılar hakkında 29 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da GSS Genel Müdür Yardımcısı Opr. Dr. Alper SÜZEN, Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığı’ndan Dr. Murat AKIN, Konfederasyon Genel Sekreteri İlker AYAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Erol AYDOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan ÖZMUTLU'nun katıldığı bir toplantının yapıldığı ve E-Reçete ile ilgili yaşanan sıkıntıların tek tek iletildiği, bilgisi TOOMD Yönetim Kurulu imzası ile paylaşılmıştır.


Aynı zamanda, Kurum tarafından gün içerisinde yapılacak açıklama ve duyuruların da yine aynı gün içerisinde resmi web siteleri aracılığı ile yayınlanacağının bilgisi iletilmiştir.

Değerli okuyucularımıza ve ilgililere sunarız.

Saygılarımızla,



Kaynak: gozder.com

 

 

 

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.