Yılmaz Morgül’ün Rising Star Türkiye’de Taktığı En İlginç 5 Gözlük

Rising Star'ın tarzıyla dikkatleri üzerine çeken jürisi Yılmaz Morgül farklı modellerdeki gözlükleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yılmaz Morgül’ün Rising Star Türkiye’de Taktığı En İlginç 5 Gözlük
30 Ağustos 2016 Salı 15:34

Bildiğiniz gibi Rising Star Türkiye TV8’de her Pazartesi ve Salı günü canlı yayınla yayınlanıyor. Jüri üyeleri arasında Mustafa Sandal, eşi Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül yer alıyor. Buraya kadar her şey normal. Fakat iş canlı yayına gelince her şey sandığımız kadar da normal gitmiyor, zira Yılmaz Morgül’ün birbirinden ilginç gözlüklerine takılıp kalıyoruz, ki kalmamak elde değil! Biz de dedik ki bu iş böyle olmayacak bari gidelim en ilginçlerini seçelim. (Zor oldu, kabul ediyoruz!)

1.Havuz Gözlüğü


Baştan aşağı uyumlu kıyafet seçimini taktığı (numaralı olduğunu düşündüğümüz) gözlüklerine de yansıtan Yılmaz Bey’in 1 numaralı gözlüğü havuzlarda yüzmek için takılan Speedo marka havuz gözlüklerine pek bir benziyor. Fakat tek bir farkla; biraz daha taşlı. Siz de gidin bir spor mağazasından havuz gözlüğü alın sonra Eminönü’nden aldığınız taşları teker teker bu gözlüğün üzerine yapıştırın, alın size milyarlık Yılmaz Morgül gözlüğü!
 

2.Konfetili Gözlük

Düşününki bir kutlamadasınız ve numaralı gözlük takıyorsunuz. Nasıl olmuşsa gözlüğünüze azıcık bir yapıştırıcı gelmiş. Kutlamada havaya konfetiler de atılınca gözlüğünüze yapışıvermiş. İşte tam da böyle duruyor.


3.Beetlejuice Gözlük

Bettlejuice filmini eminiz ki 20 yaşında üzerindeki herkes hatırlıyordur. İşte o film setinden araklandığını düşündüğümüz bu gözlük, Yılmaz Bey’in yine aynı filmden alınmış takım elbisesiyle pek bir uyumlu çok da hoş…

4.Çiçek Gözlük


Dünyaya pembe gözlüklerle bakmak isteyenleri anlarız. Fakat ya bu insanlar dışarıyı hiç göremezse? İşte benzer bir sorun Yılmaz Bey’de de var. Gözlüğü (yine) takım elbisesiyle uyumlu olarak pembe çiçeklerle bezenmiş fakat sanırım bir detay atlanmış: Bu adam önünü nasıl görecek? Hem belki de dünyayı pembe gözlüklerle görmenin tek yolu, hiç birşey görmemektir değil mi?

5.Kristal Su Damlası Gözlük


Bu gözlük için isim bulmakta oldukça zorlandık. Hatta bir ara dedik ki, biz isim bulmayalım da sevgili okuyucular kendileri düşünsün. Bu nasıl bir gözlüktür, nasıl takılır, adı ne olabilir diye. Sonra dedik ki zaten gözlüğe bakınca yanacak olan devreleri bir de isim bulmak için zorlamayalım. O yüzden sizin yerinize biz bulduk: Kristal Su Damlası gözlük. Daha da yorum yapmıyoruz.

Kaynak : http://listemiste.com/


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.