Gözlük Kullananlar Nasıl Makyaj Yapmalı ?

Kalın çerçeveli gözlük kullananlar farlara dikkat!

Gözlük Kullananlar Nasıl Makyaj Yapmalı ?
02 Temmuz 2014 Çarşamba 11:24

"Gözlerim bozuk, her şeyi bulanık görüyorum.Gözlüksüz yaşayamıyorum", "Lens kullanamıyorum" ya da "Ben sadece yakıştığı için gözlük kullanıyorum" diyenler, nasıl makyaj yapıyorsunuz? Gözlük kullanmayanlarla aynı makyajı yapıyorsanız, büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Hazırsanız sizi bu makyaj sıkıntısından kurtaracak birkaç önemli ayrıntıyı verelim ve makyaj konusunda biraz gözünüzü açalım istiyoruz...

 

Kalın çerçeveli gözlük kullananlar farlara dikkat!

 Gözlükte kalın bir çerçeve tercih ediyorsanız kullanacağınız farlara dikkat etmelisiniz. Göz kalemi kullanmak göz makyajının kurtarıcısı gibi algılansa da farın yerini tutmuyor. Gözlük kullananlara pastel tonlardaki farlar çok yakışıyor. Koyu renk far ile kalın çerçeveli gözlük kullanmak yüzünüzde abartı duracağı gibi karşı tarafın odaklananamasına da neden olabilir. Bu çok renkliliği giyiminize yansıtsanız bizce hiç fena olmaz.

 Üçe beşe bakmayın eyeliner kullanın 

Çok koyu farların gözlüklerin altında renk karmaşına neden olması, gözlük kullananları farklı çözüm arayışlarına sürükledi. "Gözlerimizi ön plana çıkaran başka hangi makyaj malzemesi olabilir?" derken, imdadımıza eyeliner yetişti. Gözlük kullananmanız kalın, ince, kuyruklu, kuyruksuz her türlü eyeliner çekmenize engel değil. Şimdi gözleriniz eskisinden çok daha güzel. Teşekkürler eyeliner! 

Alabildiğince ruj

 

Böyle söyleyince rujlara un muamelesi yapmışız gibi algılanmasın lütfen. Yani demek istiyoruz ki: Gözünüzde gözlük varken dudağınıza koyu renk bir ruj sürebilirsiniz. Örneğin kırmızı renkte bir ruj tercih ettiğinizde feminen bir hava yakalamanız mümkün.

Kaynak : yazarkafe.hurriyet.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.