Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor!

Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor!
29 Haziran 2015 Pazartesi 15:34

Altın Optik ve Saat Firması, sektördeki 30'uncu yılında Gaziantep'te 4'üncü şubesini hizmete açarak gücüne güç kattı.


Sektörde 30 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar dünya markalarını Gazianteplilerle buluşturan Altın Optik ve Saat Firması İşletmecisi Cuma Reyhan, Gazianteplilere daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yatırımlar gerçekleştirdiklerini ve büyümeyi sürdürdüklerini söyledi.

 


Altın Optik ve Saat Firması olarak Gaziler Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Kalyon Kavşağı'ndaki şubelerden sonra Gazi Muhtar Paşa Bulvarı üzerinde 4'üncü şubelerini açtıklarını belirten İşletmeci Cuma Reyhan, "Şehrimize bu sektörde 30 yıldan bu yana hizmet veriyoruz. Şehrin değişik bölgelerinde 3 şubemiz vardı. Şimdi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'nda açtığımız şubemizle hizmet ağımızı genişlettik ve bunun gururunu yaşıyoruz" dedi.

Cuma Rehyan, firma olarak açılışa özel yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattıklarını ve yaz sezonu boyunca kampanyanın devam edeceğini belirterek, "Armoni, Gabbana, Versace, Burberry, Prada, Gucci, Pierre Carden, Poloroid gibi dünya markalarını Gazianteplilerle buluşturuyoruz. Tüm ürünlerde yaz boyunca yüzde 50'ye varan indirimlerimiz olacak. Gözlüğün yanı sıra mağazamızda Gaziantepli hemşerilerimiz yine dünya markası olan Gucci, Rayban, Prada, Burberry, Roberto, Cavalli, Bvlgari, mıu mıu, Versace, Pierre Carden'in kol saatlerini de bulabilirler" diye konuştu.

UCUZ GÖZLÜKLERE DİKKAT!

Cuma Reyhan, yaz aylarında güneşten korunmak amacıyla insanların fiyat açısından daha uygun olduğu için tercih ettiği güneş gözlüklerinin ciddi sağlık problemlerine neden olabileceği uyarısında bulundu. Reyhan, şunları söyledi: "İnsanlarımız gözlerinizi güneşten korumak isterken ne yazık ki ucuz olduğu için satın aldıkları markasız, nerede, nasıl üretildiği belli olmayan gözlükleri tercih edebiliyorlar. Bilerek ya da bilmeyerek yaptıkları bu tercihleri kendilerine faydadan çok zarar sağlayacaktır. Sahte güneş gözlükleri işin gerçeğine bakınca tamamen kanserojen maddeler içeren çerçevelere sahip. Kalitesiz plastikten yapıldıkları için çevreye, doğaya ve kişinin ten temasıyla birleştikleri zaman çok büyük rahatsızlıklar verebilmektedir. Camlarda yine aynı şekilde ultraviyole ışınlarına karşı koruma özelliği taşımadığından mercek görevi görerek güneş ışınlarını direk göze yansıtma etkisine sahiptir. İnsanlarımız bu tür gözlüklerle sağlığımı koruyayım derken sağlıklarından olabilirler."

 


Kaynak: olaymedya.com



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.