Ürün Takip Sistemi Bilgilendirme Semineri

“Ürün Takip Sistemi” Konulu Seminer Daveti ve Duyuru Talebi Hakkında

Ürün Takip Sistemi Bilgilendirme Semineri
05 Eylül 2017 Salı 11:39

7 Eylül 2017 Perşembe günü 13:00-17:00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonunda  “Ürün Takip Sistemi” konusunda bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.​ Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneğine ait  seminer daveti ve duyuru talebi hakkındaki yazısı aşağıdadır.

TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

 
Odamız üyelerine yönelik bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde, 7 Eylül 2017 Perşembe günü 13:00-17:00 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda “Ürün Takip Sistemi”nin optik sektörüne getirdiği sorumluluklar konusunda T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan yetkililerin anlatımlarıyla, “Ürün Takip Sistemi” konulu bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.
 
Anılan seminerimize Derneğimiz Yönetim Kurulu’nun sayın üyelerinin iştiraki ile seminere ilişkin  duyuruyu üyelerinize iletmeniz hususlarında gereği, Yönetim Kurulu’muzun 23.08.2017 tarih ve 198 sayılı kararı uyarınca takdirlerinize sunulur.
 
Saygılarımızla,
 
Konu : “Ürün Takip Sistemi” Bilgilendirme Semineri
Yer     : İSTANBUL TİCARET ODASI (Merkez Bina), 4 Kat Meclis Salonu
Tarih  : 7 Eylül 2017, Perşembe günü / 12:30(Kayıt), 13:00-17:00
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.