TOMMY HILFIGER VE Supermodel GIGI HADID'den Yepyeni Koleksiyon!

TOMMY HILFIGER VE Supermodel GIGI HADID'den Yepyeni Koleksiyon!
07 Şubat 2017 Salı 13:33

Tommy Hilfiger, yeni sezonu, geçtiğimiz yıla damgasını vuran Gigi Hadid işbirliğinin ikincisi ile karşılıyor... Amerikalı süpermodel Gigi Hadid ile ortak hazırlanan TOMMYXGIGI Kapsül Koleksiyonu, özel üretim gözlük tasarımı ile yine fark yaratıyor. 2017 İlkbahar-Yaz sezonunun en çok konuşulan yeniliklerinden olmaya hazırlanan gözlük modeli, İlkbahar 2017 TommyXGigi ortak koleksiyonunun bir parçası olarak sunuluyor. 
 
Son zamanların en popüler modeli Gigi Hadid ile ortak hazırlanan koleksiyona ait gözlük tasarımı, bu özel işbirliğinin ruhunu kusursuz şekilde yansıtan şık ve hafif dizaynı ile dikkat çekiyor. Gözlük modelinin yanı sıra, ayakkabı, kadın giyim, parfüm ve aksesuar tasarımı da bulunan TommyXGigi İlkbahar 2017 Koleksiyonu, 60’lı yılların aşk ve özgür ruh anlayışının iyimserliğini günümüze taşıyor. 
  
Gövdedeki ince metal tek köprü detayı ile minimal bir görünüm sunan model, geniş kare aviator tasarımı ile çarpıcı bir kontrast yakalıyor. Alt kısımda çerçevesiz lenslerde uygulanan açık renk alternatifleri ise gold metal detayla birarada sunuluyor. Sapuçlarında göze çarpan çizgili desenlere, ince metal gold saplardaki logo detayı eşlik ediyor.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.