TİTCK'dan Çok ÖNEMLİ DUYURU!

TİTCK Optisyenlik Müesseseleri Vitrin Ve Tabela Standartları Kılavuzu hakkında çok önemli duyuru.

TİTCK'dan Çok ÖNEMLİ DUYURU!
25 Nisan 2017 Salı 14:12

TİTCK tarafından 78489059-010-E.85463 sayı 18/04/2017 Tarihli sivil toplum örgütlerimize hizmete özel olarak gönderilen Optisyenlik Müesseseleri Vitrin Ve Tabela Standartları Kılavuzunun, TİTCK’dan izin alınmaksızın bazı internet siteleri ve sosyal medyada yayınlanması ile ilgili Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Tıbbi Cihaz Sektörel Ruhsatlandırma Şube Müdürü Sn. İsmail Başyayla Optik Gazete'ye yaptığı açıklamada; Hazırlanan “Optisyenlik Müesseseleri Vitrin Ve Tabela Standartları Kılavuzu”nun taslak metin olduğu, taslağın STK görüşüne sunulduğu ve STK lardan gelen görüşler doğrultusunda yeniden değerlendirilerek yayımlanacağı belirtilerek yapılan yayınların kurumlar arası teamüllere aykırı bir davranış olduğu belirtilmiştir.
 
Sn İsmail Başyayla açıklamasının devamında "Kurumumuz tarafından makam onayı ile “Optisyenlik Müesseseleri Vitrin Ve Tabela Standartları Kılavuzu”nun yürürlüğe girdiğine dair kurumumuzun resmi internet sitesinden bir duyuru yapılmadığı sürece Optisyenlik Müesseselerinin yapılan bu haberlerle alakalı olarak, vitrin ve tabelalarında herhangi bir değişiklik yapmaması hususunda uyarıda bulunmuştur.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.