Teknoloji ‘göz’e iyi geldi!

Prof. Dr. Kaşkaloğlu, “Türk hekimlerinin göz ameliyatlarındaki başarısı yükseliyor” dedi.

Teknoloji ‘göz’e iyi geldi!
08 Temmuz 2017 Cumartesi 09:45

Meslek yaşamında 40 yılı geride bırakan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, tıp sektörünün durmadan geliştiğini ve Türk hekimlerin göz hastalıklarında yüksek teknolojiyi kullanarak ameliyat başarısını giderek yükselttiklerini söyledi.

‘Dünyayla yarışıyoruz’

Türkiye’de sağlıkta dönüşüm programıyla birlikte, 2002 yılından sonra hızlı bir gelişme yaşandığını kaydeden Kaşkaloğlu, çevre ülkelere nazaran göz tedavilerinde önemli aşamalar elde edildiğini söyledi.

Türk hekimlerinin yurtdışında, deneyimli ve başarılı olarak tanındığını hatırlatan Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Türk hekimlerimiz dünyayla yarışıyor, hatta bir adım öne çıkıyor. 15-20 yıl önce bazı göz tedavileri için hastaları yurtdışına göndermek zorunda kalıyorduk. Şimdi ise bütün tedavileri ülkemizde yapabiliyoruz” dedi.

‘Hasta mutlu olmalı’

Özel hastane sahibi olmasına rağmen, her zaman doktor kimliğini ön planda tuttuğunu ifade eden Kaşkaloğlu, “Tıbbı ve hasta mutluluğunu ilk hedef olarak belirledik” diye konuştu.

Kaynak : milliyet.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.