Tekden Hastanesi'nin Kadrosu Güçleniyor!

Tekden’de Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özge Akkuş göreve başladı!

Tekden Hastanesi'nin Kadrosu Güçleniyor!
30 Haziran 2017 Cuma 09:42

Sağlık sektörüne yaptığı her yatırım ile “insana ve topluma fayda” amacı gözeten Tekden Sağlık Grubu, yeni branşlar ve tıbbi cihazlarını, uzman hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Özge Güngör Akkuş, Denizli Tekden Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniği’nde göreve başlayarak göz sağlığı ihtiyacı konusunda vatandaşlara hizmet verecek.

TEKDEN , GÖZ HASTALIKLARINA ÇÖZÜMLER ÜRETECEK

Tekden ailesinin üyesi olmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirten Op.Dr.Özge Güngör Akkuş, vatandaşların göz hastalıkları ile ilgili her türlü problemlerinde hem poliklinik hem de cerrahi anlamda en iyi hizmeti vereceklerinden şüphe duymadığını söyledi. Op.Dr.Akkuş , meslek hayatında daha önceki görevlerinde başarılı operasyonlar yaptığını anlatırken "Artık bu başarılı çalışmalarımız Tekden Hastanesi’nde diğer bölümlerimizle koordineli bir şekilde çalışarak devam edecektir” dedi.

“GÖZ KENDİNİ YENİLEYEMEYEN TEK ORGANDIR”

Uygulayacakları önemli göz hastalıkları operasyonlarından da kısaca bahseden Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Özge Güngör Akkuş, Göz Anjiyosu(FFA),Göz Tomografisi  (OCT),Rutin Göz Muayenesi, Retina Hastalıkları, Gözyaşı Kanal Cerrahileri, Göz Tembelliği Takip ve Tedavisi,Glokomlu Hasta tanı tedavi ve takibi,Yenidoğan ve prematüre bebek muayenesi,Fako yöntemi ile dikişsiz katarakt cerrahisi, Şaşılık Hastalıklarının tedavileri ile ilgili çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Dr.Akkuş “Vücudumuzdaki hastalıkların çoğu rutin göz muayenesi ile erkenden tespit edilebilir. Bu nedenle göz sağlığına her yaşta önem verilmeli ve düzenli kontrollere gidilmelidir” diye ekledi.

OP. DR.ÖZGE AKKUŞ KİMDİR?

1977 yılında Aydın’ın Germencik ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Germencik Şehit Cafer İlkokulu ve Germencik Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Aydın Ortaklar Anadolu Lisesi ve Aydın Lisesi’nde tamamladı.1995-2001 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2001-2004 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi 3. Göz Kliniği’nde göz ihtisasını tamamladı.2005-2007 tarihlerinde Ardahan Devlet Hastanesi’nde,2007-2008 tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu Özel Şifa Hastanesi’nde,2008-2017 tarihleri arasında Özel Denizli Vizyon Göz Merkezi’nde çalıştı. Dr.Akkuş, evli,2 çocuk annesidir.

Kaynak : denizlibulten.com

                              

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.