Silmo Paris 2017 Optik Fuarına Büyük İlgi!

Silmo Paris Optik Fuarı kapılarını açtı. İşte Fuardan kareler…

Silmo Paris 2017 Optik Fuarına Büyük İlgi!
09 Ekim 2017 Pazartesi 11:45

Silmo Paris 2017 Optik Fuarına Büyük İlgi!
İlgili Galeriye Git

6 Ekim – 9 Ekim 2017 tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilen SILMO Paris 2017 Optik Fuarı  bu sene de büyük ilgi görüyor.

Tüm optik endüstrisinin gelişimi ve uluslararası konumu için benzersiz bir deneyim olan Silmo Paris, yaratıcılığın teşvik edilmesi, piyasa beklentilerinin karşılanması ve fark yaratılması için büyük bir fırsat.

Silmo Paris, sektör uzmanlarının değişen talepleri konusunda eğitim almalarını sağlıyor ve optik mesleklerinin yanı sıra yeni mesleki gelişim fırsatları da sunuyor.

Optik ve gözlük sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerinin ağırlandığı SILMO Paris 2017, bu yıl da Paris Nord Villepinte Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Ayrıca bu sene 50. yılını tamamlayan Silmo Optik Fuarı'nın yıldönümü de 7 Ekim 2017 Cumartesi gecesi Paris'in kalbi Champs-Élysées'de bulunan Grand Palais'de gerçekleştirilen büyük bir parti ile kutlandı.

Optik Gazete olarak SILMO Paris 2017 görüntülerinden seçtiklerimizi sizler için paylaşıyoruz.




 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.