Optik Ürünleri Takipte!

ÜTS, Optik ürün üreten, ithal eden, dağıtan firmalar ve Optisyenlik Müesseseleri tarafından kullanılması gerektiği, Sisteme kayıt işlemlerini yapmayan müesseselerin Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) geri ödemelerinden faydalanamayacakları açıklandı.

Optik Ürünleri Takipte!
21 Ekim 2017 Cumartesi 11:12

GÖZKOOP Başkanı Burçin Küçükören, Sağlık Bakanlığının başlattığı bu yeni uygulama hakkında optisyenlere bilgi verdi ve bu sistemin tüketiciye sağladığı faydaları anlattı. Yeni uygulamaya göre; üretimi ve ithalatı yapılan tüm optik cam ve optik çerçeve ürünleri, Sağlık Bakanlığı tarafından üretim sürecinden son tüketiciye ulaşıncaya kadar takip altına alınacak.

19-22 Ekim tarihleri arasında Fethiye, Clup Tuana Otel'de gerçekleştirilen S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin Tevzi Kooperatifi toplantısında tüm Türkiye'den 137 ortak ve tedarikçi firma buluştu.

Toplantıda, sektörle ilgili bilgi veren, gözlük camlarındaki yenilikleri de anlatan Gözkoop Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Küçükören "Gözlük; bilgi ister, sağlık ister, ustalık ister, tasarım ister. 2011 yılında bir araya geldiğimiz günden beri, birlik ve beraberlik içinde, güvenle büyümekte ve güçlenmekteyiz. Kooperatif zincirimize kalite ve güç getirecek optikçiler bir araya gelip; güçlerimizi birleştirmeye, markalaşmaya, ihracata, istihdam yaratmaya, en uygun fiyatla tüketiciye hak ettiği ilgiyi sunmaya, Türkiye'nin her yerinde olmaya karar verdik. %100 yerli sermaye olan Gözkoop, ülkemizin ve bizlerin gurur kaynağıdır'' dedi.

Kaynak : haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.