Opak Lens Şube Ağını Genişletiyor!

Opak Lens A.Ş. 32'nci şubesini Sivas'ta bugün faaliyete geçirdi.

Opak Lens Şube Ağını Genişletiyor!
06 Haziran 2017 Salı 13:34

Opak Lens A.Ş. optik mağazalara kontak lens, lens bakım ürünleri ve optik cam ürünlerindeki geniş stok çeşitliliği ile hızlı ürün teslimatını gerçekleştirmek için 21 ilde 31 olan şube sayısını bugünden itibaren 22 ilde 32'ye çıkarttı.

Türkiye genelinde 6164 yerel bağımsız optisyenlik müessesesinin 5343’üne hizmet vermekte olan Opak Lens, bu depolarda hazır bulundurulan stoklar ile %72’sine aynı gün ürün temini yapabilmektedir. Opak Lens internetten yasa dışı yapılan online kontak lens satışları karşısında, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin hizmet hızını ve kalitesini artırmak amacıyla 15 dakikada 1385 optik mağazasına ürün teslimatı yapabilen bir yapıya sahip. Hedef kitlenin ve sektörün istek ve ihtiyaçlarını daha iyi analiz amacıyla, saha satış ekipleri 22 günlük periyotlarla bölge dahilinde bulunan tüm yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini ziyaret ediyor.

Optik sektöründe son yıllarda gerçekleşen büyük satın almalar, özellikle gözlük camı alanındaki yabancı sermayenin çok güçlenmesi ve tekel olma yolunda ilerlemesi, optisyenlik mesleğinin geleceği açısından Opak Lens gibi yerli sermayeli kuruluşlara büyük görev ve sorumluluklar yüklüyor. Bu görev ve sorumluluk bilinci ile gözlük camı alanında da yeni yatırımlar gerçekleştiren şirket bu kapsamda 1.56 HMC, 1.56 BlueCut, 1.56 Colormatic, 1.60 Ultravex, 1.61 ASP, 1.67 ASP ve 1.74 ASP tüm indexlerde gözlük camı stok ürünlerinin temin ve hizmetini Aralık 2016 tarihinden itibaren tüm Opak Lens şubelerinde vermektedir.

En önemli misyonu yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini yabancı sermayeye karşı güçlü kılabilecek en kaliteli ürünü, en uygun fiyatla, en hızlı şekilde ulaştırmak olan Opak Lens hizmet kalitesi ve hızını çoğaltmak için şube sayısını artırmayı hedefliyor.
 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.