Ödül Törenine Davetlisiniz!

"Gözde Hatıralar" yarışmamızın ödül töreni 18 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ödül Törenine Davetlisiniz!
05 Mayıs 2017 Cuma 18:11

18 Mayıs 2017 Tarihinde
Optik Gazete Merkez Binamızda Yapılacak
Gözde HatıralarYarışmasının
Ödül Törenine Davetlisiniz!
 
Optik Gazete olarak düzenlediğimiz ve sonuçlarını heyecanla beklediğimiz  “Gözde Hatıralar” konulu metin yarışmamız sonuçlandı.  

Tüm ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül töreni tarihi de belli oldu. 18 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Kavacık'ta bulunan Merkez Binamız da gerçekleştirilecek ödül törenimize tüm katılımcılarımız davetlidir.

Yarışmacılar ödül törenine iki kişi olarak katılabilirler. Ödül törenine katılacak katılımcılarımızın isim ve soyadlarını ve kaç kişi katılacaklarını en geç 10 Mayıs 2017 tarihine kadar [email protected] adresine göndererek bildirmelerini rica ederiz.

18 Mayıs akşamı saat 17:00'de ikramlar ile başlayacak olan program, ödüllerin yarışmacılara teslim edilmesiyle devam edecek ve saat 19:00'de son bulacaktır.

İki ayrı ödül sisteminin uygulandığı yarışmamızda, Facebook tıklaması ile en yüksek oya ulaşan 5 yarışmacı, halk oylaması için saptanan ödülleri almaya hak kazandı. Oylama süresinin bitiminde gerçekleştirilen jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenen 5  yarışmacı da jüri oylaması için saptanan ödüllere sahip oluyor. Ayrıca gelen anılar içinde dereceye giremeyen ancak jüri tarafından çok beğenilen 5 yarışmacıya da mansiyon ödülleri takdim edilecek.

Optik Gazete olarak "Gözde Hatıralar" yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, ödülleri kazanan yarışmacılarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.  

  • Facebook Beğeni Oylaması
    Facebook’ta en çok beğeni ile en yüksek oyu alan katılımcılara ödülleri takdim edilecek.

  • Jüri Oylaması
    Facebook oylama süresinin bitirilmesiyle,  jürinin seçtiği 5 hatıra sahiplerine aşağıdaki ödüller takdim edilecek.

     
  • Mansiyon Ödülleri
    Gelen anılar içinde dereceye giremeyen ancak jüri tarafından çok beğenilen 5 yarışmacıya da mansiyon ödülleri takdim edilecek.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.