Medipol Üniversitesi'nden Opak Lens'e Ziyaret!

OPAK LENS, Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölüm öğrencilerini ağırladı.

Medipol Üniversitesi'nden Opak Lens'e Ziyaret!
03 Nisan 2017 Pazartesi 10:29

Medipol Üniversitesinin Optisyenlik bölümü öğrencileri, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sn. Zeynep Harbi eşliğinde OPAK LENS'i ziyaret etti.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erol Harbi, Medipol Üniversitesi öğrencilerine, okullarda öğretilen mesleki bilgilerin yanında, araştırmacı yanlarınında gelişmesi gerektiğini ve  özellikle günümüzde bilgi sahibi olmanın ne denli önemli olduğunu anlattı.
 
Optisyenlik mesleğinin önce sağlık, sonra ticaret olması gerektiğini ve yerli sermayenin güçlenebilmesi için Opak Lens olarak bireysel optik mağazaları desteklediklerini belirtti.
  
Medipol Üniversitesi öğrencileri aldıkları bilgilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, sektörün dinamiklerini kavrama açısından kendilerine ciddi bir ufuk açtığını ifade ederek Opak Lens'e teşekkür ettiler.






 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.