Kurban Bayramı'nız Mübarek Olsun!

Heyecan ve özlemle beklenen mübarek Kurban Bayramı geldi çattı. Optik gazete ailesi olarak tüm müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutlarız.

Kurban Bayramı'nız Mübarek Olsun!
31 Ağustos 2017 Perşembe 11:51

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.  Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür.

Tüm Optik gazete okurlarımızın Kurban Bayramının da böyle bir neşeyle geçmesi ve tüm aileleri sevince boğup evlere bereket getirmesi dileğimizle.

İyi bayramlar!


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.