Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Avcılar'da...

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Avcılar'da...
25 Mayıs 2017 Perşembe 12:28

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları - Avcılar
İlgili Galeriye Git
Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantı Serisinin sekizincisi 24 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Avcılar Hilton Hotel’de gerçekleştirildi.

Bir çok optik mağazanın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ilk sunumunu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Sn.Fatma Küçüktaş ile birlikte yaptılar.

Kontak lens kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirilen Johnson & Johnson ürünlerinin özellikleri Sn. Başak Öğdem tarafından aktarılırken, kontak lensin pazarda gelişimine ilişkin bilgiler Sn. Fatma Küçüktaş tarafından verildi.

Sunumda İstanbul’da ki optik mağazalara ilişkin sorularla cevapların anında alınarak Türkiye pazarına göre karşılaştırılmasının yapılması katılımcıların yoğun ilgisine neden oldu.

Toplantı kapsamında Opak Lens Satış Müdürü Sn. Cem Dinçaslan'da Opak Lens’in 2017 yılında çeşitlerini arttırarak satış ve pazarlamasını hızlandırdığı optik cam ürünlerine ilişkin bilgileri aktardı ve optisyenlik müesseselerinin gereksinim ve beklentilerine yönelik yeni çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantının son bölümünde Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarına ilişkin bilgi veren Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kamil Nuri Gizer, optisyenlik müesseselerinin STK çalışmalarını dikkatli bir şekilde takip etmelerinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H.Erol Harbi tüm katımcılara teşekkür ederek başladığı kapanış konuşmasında yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin pazardaki tehditlerin farkında olarak hareket etmelerinin ancak bilgili olmaktan geçeceğini belirtti. Sektörel gelişmeleri iyi takip ederek kimlerle çalıştıklarına dikkat etmelerinin önemini vurguladı. Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin birlikte hareket ederek yabancı sermayeli zincir mağazalar karşısında daha güçlü durabileceklerini belirtti.
 
Sunumlar boyunca sorulan kontak lense ilişkin bilgi sorularını doğru cevaplayan kişilere ödülleri verildi.

Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları aşağıdaki takvime göre devam edecek.

Tarih Şehir
4 Nisan    (Gerçekleştirildi) Afyon
5 Nisan    (Gerçekleştirildi) İzmir
11 Nisan  (Gerçekleştirildi) Adana
13 Nisan  (Gerçekleştirildi) Sakarya
19 Nisan  (Gerçekleştirildi) Malatya
2 Mayıs   (Gerçekleştirildi) Çorlu
9 Mayıs   (Gerçekleştirildi) Trabzon
24 Mayıs (Gerçekleştirildi) Avcılar
19 Eylül Sivas
26 Eylül Ankara
3 Ekim Balıkesir





 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.