Johnson & Johnson ve Opak Lens Bu kez de Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde!

Johnson & Johnson ve Opak Lens 18 Ekim Çarşamba günü, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Optisyen Adayları ile buluştu.

Johnson & Johnson  ve Opak Lens Bu kez de Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde!
19 Ekim 2017 Perşembe 15:38

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi  Optisyenlik Bölümü  1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen Kontak Lens Tanıtım seminerinde  Johnson & Johnson  Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem, Johnson & Johnson Bölge Sorumlusu Sn. Gülçin İzler  ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Sn. Fatma Küçüktaş kontak lense ilişkin temel bilgileri aktardılar.

Seminerde kontak lensin üretimi, kullanım şekillerine göre çeşitleri, farklı markaların uygulama kriterleri ve tasarım özellikleri konusunda genel bilgiler verildi. Aynı sunumda Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş’ta kontak lensin Dünya ve Türkiye pazarındaki durumuna ilişkin bilgileri paylaştı.    

Toplumun ve bireylerin sağlığı açısından kontak lensin internette online satışının yarattığı riskler üzerinde duruldu ve yasa dışı yürütülen bu çalışmalar konusunda geleceğin optisyenlerine düşen görevler irdelendi.

Seminere Sivas Gözlükçüler ve Optisyenler Dernek  Genel Sekreteri Sn. Ahmet Altunbaş ve Gözkoop Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Taylan Küçüker'de misafir olarak katıldılar. 

Sunumun ardından Johnson & Johnson  ve Opak Lens yöneticileri bu sunumla kontak lense ilişkin güncel bilgileri paylaşmak üzere olanak sağladığı için, yeni göreve başlayan Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Duran Ataş’ı makamında ziyaret ettiler. Aynı zamanda yeni göreve gelen Sn. Ahmet Duran Ataş’a  hayırlı olsun dilekleriyle birlikte teşekkürlerini sundular. 










 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.