Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Bu Kez de Çorlu’da

Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantı Serisinin 6. etabı 2 Mayıs 2017 tarihinde Çorlu Divan Hotel'de gerçekleştirildi.

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Bu Kez de Çorlu’da
03 Mayıs 2017 Çarşamba 11:40

Johnson & Johnson - Opak Lens 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları - Çorlu
İlgili Galeriye Git
Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantı Serisinin 6. etabı 2 Mayıs 2017 tarihinde Çorlu Divan Hotel'de gerçekleştirildi.

Bugün Türkiye genelinde 32 şube ile optik sektörüne hizmet veren Opak Lens’in 29’uncu şubesi 2016 yılında Çorlu’da açılmıştı. Çorlu ve Trakya’nın çevre il ve ilçelerindeki optik mağazalara hizmet veren Opak Lens Çorlu Şubesinin davetiyle düzenlenen Johnson & Johnson ve Opak Lens Kontak Lens Tanıtım Toplantısı 2 Mayıs 2016 tarihinde Çorlu'da gerçekleştirildi.
 
Yalnızca Çorlu’dan değil, Trakya bölgesindeki bir çok optik mağazanın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ilk sunumunu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Fatma Küçüktaş ile birlikte yaptılar. Sunumda Trakya bölgesine ilişkin sorularla cevapların anında alınarak Türkiye pazarına göre karşılaştırılmasının yapılması katılımcıların yoğun ilgisine neden oldu.
 
Kontak lens kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirilen Johnson & Johnson ürünlerinin özellikleri Başak Öğdem tarafından aktarılırken, kontak lensin pazarda gelişimine ilişkin bilgiler de Fatma Küçüktaş tarafından verildi.

5193 Sayılı Optisyenlik Hakkında Kanun uyarınca yasal olmayan internette online kontak lens satışlarına ilişkin yürütülen yasal işlemler hakkında bilgi veren Avukat Suat Şimşek, halk sağlığını tehdit eden internet satışları konusunda tüm optik mağazaların daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı.

Toplantı kapsamında Opak Lens Satış Müdürü Cem Dinçaslan da Opak Lens’in 2017 yılında çeşitlerini arttırarak satış ve pazarlamasını hızlandırdığı optik cam ürünlerine ilişkin bilgileri aktardı ve optisyenlik müesseselerinin gereksinim ve beklentilerine yönelik yeni çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Toplantının son bölümünde Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarına ilişkin bilgi veren Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı  Kamil Nuri Gizer, optisyenlik müesseselerinin STK çalışmalarını dikkatli bir şekilde takip etmelerinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı H.Erol Harbi tüm katımcılara teşekkür ederek başladığı kapanış konuşmasında yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin pazardaki tehditlerin farkında olarak hareket etmelerinin ancak bilgili olmaktan geçeceğini belirtti. Sektörel gelişmeleri iyi takip ederek kimlerle çalıştıklarına dikkat etmelerinin önemini vurguladı. Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin birlikte hareket ederek yabancı sermayeli zincir mağazalar karşısında daha güçlü durabileceklerini belirtti.
 
Sunumlar boyunca sorulan kontak lense ilişkin bilgi sorularını doğru cevaplayan ilk üç kişinin ödülleri Opak Lens Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Coşkun ve Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi tarafından verildi.
 
Johnson & Johnson ve Opak Lens A.Ş. işbirliği ile düzenlenen 2017 Kontak Lens Tanıtım Toplantıları aşağıdaki takvime göre devam edecek.
Tarih Şehir
4 Nisan (Gerçekleştirildi) Afyon
5 Nisan (Gerçekleştirildi) İzmir
11 Nisan (Gerçekleştirildi) Adana
13 Nisan (Gerçekleştirildi) Sakarya
19 Nisan (Gerçekleştirildi) Malatya
2 Mayıs  (Gerçekleştirildi) Çorlu
9 Mayıs Trabzon
24 Mayıs Avcılar
19 Eylül Sivas
26 Eylül Ankara
3 Ekim Balıkesir


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.