Gözlerin dostu: "Bol Oksijen" Sağlayan Kontak Lensler!

Gözde kuruluğu önleyerek nemliliği artıran, gözlerin kızarmasına engel olan ve kullanımı boyunca sertleşmeyen bir kontak lens mümkün mü?

Gözlerin dostu: "Bol Oksijen" Sağlayan Kontak Lensler!
31 Ağustos 2016 Çarşamba 14:10

Bir süredir bu soruları cevaplamak üzere çalışmalar yapan kontak lens markası ELEGANCE’ın ürünü COMFORT yüksek kullanıcı memnuniyeti ile dikkat çekiyor. Temel maddesi Silikon Hidrojel olan yeni nesil kontak lens COMFORT, adından da anlaşıldığı gibi kullanıcılara konforlu bir kullanımın yanında, göze takıldığı anda net görüntü sağlayan High-Definition Tasarım Teknolojisiyle de diğer kontak lenslerden ayrılıyor.

Temel maddesi Silikon Hidrojel olan COMFORT;  Hidrojel lenslere oranla korneaya 4-6 kat kadar daha fazla oksijen sağlıyor.  COMFORT’ta bulunan su oranı ise %45. Kontak lens kullanıcılarının yaşadığı gözde kızarma, göz kuruluğu, sertleşme gibi sorunların giderilmesi üzerine çalışan kontak lens markası ELEGANCE’ın bu ürünü, High-Definition Tasarım Teknolojisi ile üstün kontrast hassasiyeti sağlayacak şekilde geliştirildiğinden, göze takıldığı anda keskin ve net görüş sağlıyor.
 
Yeni nesil kontak lens markası ELEGANCE COMFORT ile ilgili bilgi veren Cihan Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi, “High Definition lenste asferik kıvrım ve kalınlık ideal bir şekilde gerçekleştirildiği için lensin göze yerleşimi sırasında lensin kaymasını engelliyor. Bu da her uzaklık için en iyi görüntüyü sağladığı gibi derinlik hissinde ve astigmatın azaltılmasında fark yaratıp kontrast hassasiyetini arttırırken, daha temiz, keskin ve net görüş sağlıyor. High Definition Lenslerin özellikle düşük astigmatlar, prespiyopi başlangıcında olan kişiler ve görüş kabiliyetini en üst oranda kullanmak isteyen herkes için ideal olduğunu söyleyebiliriz.” dedi.

Uygun oksijen iletkenliği, üstün nemlilik özelliği, gözde daha az sıvı kaybının getirdiği uzun süreli konfor ve düşük protein birikiminin sağladığı uzun süreli kullanım gibi avantajlara sahip olan ELEGANCE COMFORT ayrıca üretim sırasında maruz kaldığı üretim şeklini muhafaza etmesi ve yumuşak kalması ile de ön plana çıkıyor.




 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.