Gözkoop ve EGOD Federasyonu, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ile Buluşuyor!

Gözkoop ve EGOD Federasyonu, T.C İSTANBULKEMERBURGAZÜNİVERSİTESİ'nde "Nereden Başlamalıyım" konulu seminer gerçekleştirecek.

Gözkoop ve EGOD Federasyonu, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi ile Buluşuyor!
01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:12

Gözkoop ve EGOD Federasyonu, T.C İSTANBULKEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programından mezun olacak öğrencilerine 10 Mayıs 2017 14.00 tarihinde "Nereden Başlamalıyım" konulu seminer gerçekleştirecek.  

ÖĞRENCİ BULUŞMALARI

T.C İSTANBULKEMERBURGAZÜNİVERSİTESİ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programından mezun olacak öğrencilerimizin, mesleğe başlangıcı konusunda rehberlik sağlaması amacıyla 10 Mayıs 2017 tarihinde saat 14.00' da düzenlenecek olan seminerde "Nereden Başlamalıyım" konulu interaktif soru cevaplı bir sunum gerçekleştireceğiz.

Gözkoop ve EGOD Federasyonu olarak mesleğimizin geleceği olan öğrencilerimize mesleki kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Bizleri bu seminere konuşmacı olarak davet eden Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Turgut İPEK ve Reyhan BİÇAK hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Taylan KÜÇÜKER
Eczacı Gözlükçü 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.