Gözkoop cirosunu 25 milyon liraya çıkardı!

Gözkoop cirosunu 25 milyon liraya çıkardı!
28 Şubat 2017 Salı 14:24

Gözkoop 6. Olağan Genel Kurulu 25 Şubat 2017 tarihinde İzmir de gerçekleşti. Diğer Gözkoop genel kurullarında olduğu gibi ilk toplantıda yeterli toplanma çoğunluk sayısı sağlandı.

Gözkoop Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burçin Küçükören toplantı açılışını gerçekleştirdikten sonra, divan heyeti seçimine geçildi ve daha sonra saygı duruşunda bulunuldu. İlk sözü alan Başkan Burçin Küçükören, yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu. 53 tedarikçiyle çalıştıklarını ifade eden Burçin Küçükören, "Her biri ayrı büyüklükte ürün çeşidi ve işlem hacmine sahip tüm tedarikçilerimizin işlerini, yönetim kurulum ve Gözkoop çalışanları ile birlikte gece gündüz demeden yürütmeye devam ediyoruz. Bunun için de gerekli moral ve enerjimizi sadece ve sadece ortaklarımızın bize olan inancı ve güveninden alıyoruz" dedi. Gözkoop'un cirosunu 25 milyon liraya çıkardıklarını söyleyen başkan, "önümüzdeki 5 yılın sonunda ciromuzu ikiye katlamayı hedefliyoruz" dedi. Yüksek cironun, yüksek alım anlamına geldiğini söyleyen Küçükören, bu sayede ortaklarına her geçen sene daha farklı avantajlar sağladıklarını belirtti. Bu saatten sonra artık istikrarın önemli olduğunu söyleyen Burçin Küçükören, hem ortaklar hem de tedarikçiler anlamında daha seçici olacaklarının altını çizdi. Bu anlamda bazı ortakları ve tedarikçileri ile yollarını ayırdıklarını belirttiler.

Devamında söz alan Gözkoop Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Taylan Küçüker, kendi çalışmalarını anlattı. Gözkoop'un ve ortaklarının, SGK ve Sağlık Bakanlığı ile alakalı konularda yazışmalarını yürüten Taylan Küçüker, bunun yanında yürüttüğü STK çalışmalarından söz etti ve yakında sektörümüze sevindirici haberler vereceklerini duyurdu. Küçüker'in konuşması bittiğinde kurul tarafından teşekkür ve alkış aldı.

Daha sonra söz alan bir Gözkoop ortağı, 4 yıl önce sadece 1.000 TL vererek ortak olduğu Gözkoop sayesinde çok avantajlı ürün alabildiğini ve daha önce alamadığı bir çok markayı kolaylıkla alabildiğini belirterek Gözkoop yönetim kuruluna teşekkür etti.

Dilek ve temenniler gündem maddesine geçildiğinde, Gözkoop ortaklarının yönetim kurulundan, başta eğitim ve saha çalışmaları olmak üzere bazı istekleri oldu. Gözkoop Yönetim Kurulu 3 yıllık yeni görev dönemlerinde bu konularda çalışma yapacaklarının sözünü verdi.





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.