"Gözde Hatıralar" Ödül Töreni Bugün Gerçekleştiriliyor!

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda bugün ödüller sahiplerini buluyor.

"Gözde Hatıralar" Ödül Töreni Bugün Gerçekleştiriliyor!
18 Mayıs 2017 Perşembe 09:30

Optik Gazete Merkez Binamızda Yapılacak
Gözde Hatıralar” Yarışmasının
Ödül Töreni Bugün!
 
Optik Gazete olarak düzenlediğimiz ve sonuçlarını heyecanla beklediğimiz  “Gözde Hatıralar” konulu metin yarışmamız sonuçlandı. Tüm ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül törenini bugün gerçekleştiriyoruz. ​

18 Mayıs 2017 (Bugün) 17:00 - 19:00 saatleri arasında İstanbul Kavacık'ta bulunan Merkez Binamız'da gerçekleştireceğimiz ödül törenimize tüm katılımcılarımız davetlidir.

Bugün saat 17:00'de ikramlar ile başlayacak olan program, ödüllerin yarışmacılara teslim edilmesiyle devam edecek ve saat 19:00'de son bulacaktır.

İki ayrı ödül sisteminin uygulandığı yarışmamızda, Facebook tıklaması ile en yüksek oya ulaşan 5 yarışmacıya, halk oylaması için saptanan ödüller verilecek. Oylama süresinin bitiminde gerçekleştirilen jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenen 5  yarışmacıya ise jüri oylaması için saptanan ödüller verilecek. Ayrıca gelen anılar içinde dereceye giremeyen ancak jüri tarafından çok beğenilen 5 yarışmacıya da mansiyon ödülleri takdim edilecek.

Optik Gazete olarak "Gözde Hatıralar" yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, ödülleri kazanan yarışmacılarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

  • Facebook Beğeni Oylaması
    Facebook’ta en çok beğeni ile en yüksek oyu alan katılımcılara ödülleri takdim edilecek.

     
  • Jüri Oylaması
    Facebook oylama süresinin bitirilmesiyle,  jürinin seçtiği 5 hatıra sahiplerine aşağıdaki ödüller takdim edilecek.

     
  • Mansiyon Ödülleri
    Gelen anılar içinde dereceye giremeyen ancak jüri tarafından çok beğenilen 5 yarışmacıya da mansiyon ödülleri takdim edilecek.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.