Erkekler artık daha çok lens kullanıyor!

Erkekler, görme kusurlarını gidermenin yanı sıra estetik kaygıyla kullanılan şeffaf kontak lenslere, son yıllarda daha fazla ilgi gösteriyor.

Erkekler artık daha çok lens kullanıyor!
23 Ocak 2017 Pazartesi 09:47

Bir lens üretim fabrikasının üretim müdürü Sayın Muhammed Nalbantkontak lenslerin, görme kusurlarını gidermenin yanı sıra güzel görünüm, öz güven ve özgürlük sağladığı için hekim gözetiminde, gencinden yaşlısına herkes tarafından tercih edilebildiğini dile getirdi.

Son yıllarda özellikle erkeklerin şeffaf kontak lens kullanımının arttığına işaret eden Nalbant, "Cinsiyet olarak baktığımızda erkeklerin kontak lens kullanımı, kadınlarla yarışır ölçüde" dedi. 

Araştırmalara göre, kadınların yüzde 60'ı, erkeklerin ise yüzde 40'ının kontak lens kullanmayı tercih ettiğini aktaran Nalbant, "Erkekler, mesleklerine veya hobilerine bağlı olarak görme kusurlarını düzeltmek için kontak lens kullanıyor. Özellikle gözlük kullanımının zor olduğu meslekler, sporla uğraşanlar, yüksek dereceli görme kusuruna sahip kalın mercekli gözlük kullanan erkekler, günümüzde sıklıkla kontak lens kullanıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak : ntv.com.tr


Etiketler; #kontak lens

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.