Elegance Reine tüm Türkiye'de satışa sunulmuştur!

Renkli kontak lenste yeni bir trend ELEGANCE Reine

Elegance Reine tüm Türkiye'de satışa sunulmuştur!
29 Mart 2017 Çarşamba 17:50

Cihan Medikal San. ve Tic. AŞ.'nin üreticisi olduğu Reine renkli kontak lensler, piyasada bulunan diğer renkli lenslerden ayıran birçok özelliğe sahip. Reine renkli lensler doğal renkleri, tasarımı, ambalajı, özel hammaddesi, kullanım süresi ve %100 müşteri memnuniyeti garantisiyle ön plana çıkmaktadır.
 
Cihan Medikal San. ve Tic. AŞ bünyesinde EN ISO 9001, EN ISO 13485 ve CE tam kalite güvencesiyle üretilen Reine kontak lensler, renkli lens kategorisinde yeni bir trend olmaya aday.

Reine renkli lensler Opak Lens San. Tic. Aş tarafından Türkiye genelinde satışa sunularak Optisyenlik mağazalarında yerini almaya başladı.

Kampanyalar ve ürün hakkında detaylı bilgi almak, ücretsiz telefon ile sipariş verebilmek için www.opaklens.com adresinden şube telefonlarını arayabilirsiniz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.