Denizli’de Kaçak Gözlük Operasyonu!

Denizli'de, kaçak eşya ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak gözlük ele geçirildi.

Denizli’de Kaçak Gözlük Operasyonu!
20 Mart 2017 Pazartesi 14:37

Denizli'de, kaçak eşya ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak gözlük ele geçirildi.

Denizli il Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak eşya ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak gözlük ele geçirildi. Kente kaçak gözlük eşya ticaretine yönelik ihbar alan emniyet ekipleri, şüpheli araçlara yönelik çalışma başlattı. Daha sonra operasyon düzenleyen ekipler, bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada, aracın bagajında valizler içine saklanmış 870 adet kaçak gözlük ele geçirildi.

Operasyon kapsamında bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak : ulusalpost.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taylan KÜÇÜKER - 7 yıl önce
GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ SADECE OPTİSYENLİK MÜESSESELERİNDE SATILMALIDIR.
Güneş gözlükleri bir çift renkli cam ve çerçeveden ibaret değildir. Optisyenlik müesseselerinde satılan güneş gözlükleri GARANTİ belgesi ve faturası ile müşteriye teslim edilir.2 sene servis hizmeti verilir. Optisyenlik müessesesinde, güneş gözlüğü kullanıcının ihtiyaçlarına göre belirlenir. Uluslararası standartlara göre üretildiği, bütün satışlar kayıtlı olduğu için Kamu zararı ve halk sağlığının olumsuz etkilenmesi söz konusu değildir.
Güneş gözlükleri yasal bir düzenleme ile sadece optisyenlik müesseselerinde satılmalıdır. Taklit sahte ürünlerin işporta da satışına göz yumulması ya da denetimlerin zabıta tedbirleri ile yetersiz kalması mesleğimize olan güven ve saygıyı da azalttığı gibi, Hastaların katarak dahil çeşitli sağlık problemlerine maruz kamalarına sebep olmaktadır.
Hiç bir ülkede halk sağlığını direk ilgilendiren sahte ve taklit ürünlerin bu kadar alenen kontrolsüz satışına izin verilmez.