Binlerce suç duyurusu!

Sağlık Bakanı: Televizyonlardaki sağlık programlarıyla binlerce suç duyurusunda bulunduk.

Binlerce suç duyurusu!
06 Mart 2017 Pazartesi 13:40

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, her yıl yüzlerce kişinin bir takım bitkisel karışımları kullandıkları için ağır karaciğer yetmezliği yaşadığını belirterek, bu konunun takipçisi olduklarını söyledi.
 
Akdağ, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Akdağ, özlenilen en mükemmel sistemi geliştirmek için sağlığın yeni sistemde kendisine çok özel bir yer bulacağını kaydetti.

Televizyon programlarında vatandaşlara sağlık ile ilgili tavsiyelerde bulunulmasıyla ilgili soru üzerine Akdağ, Sağlık Bakanlığı olarak takip ettiklerini ve büyük dikkat gösterdiklerini belirtti.

Bilim dışı, insanlara zarar verebilecek yayınlarla mücadele ettiklerini anlatan Akdağ, şunları söyledi:

"Yüzlerce, binlerce suç duyurusunda bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz. Birçok internet sitesi kapatıldı. Yurt dışından yayın yapan televizyon kanalları var. Bu mücadeleyi devam ettireceğiz ama burada önemli husus, vatandaşlarımızın da dikkatli olmasıdır. Her duyduğu ile amel edilmez. İnsanlar kendilerine zarar verebilirler. Birtakım bitkisel karışımları kullandıkları için her yıl yüzlerce kişi ağır karaciğer yetmezliğine girmekte, bunların bir kısmı da hayatını kaybetmektedir. Dolayısıyla biz bunun üstünde duruyoruz ve sürekli takipçisiyiz. Vatandaşlarımız da sağdan soldan duyduklarına, birtakım popülist propagandalar yapanların sözlerine kulak vermemelidir."

Kaynak : eczacininsesi.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.