Beta Optik NOVAX , MIDO’da !

Dünyanın en büyük ve kapsamlı ihtisas fuar organizasyonlarından birisi olan MIDO optik fuarı, bu yıl 25-27 Şubat 2017 tarihleri arasında, İtalya’nın Milano kentinde düzenlenmiştir.

Beta Optik NOVAX , MIDO’da !
18 Mart 2017 Cumartesi 09:37

Beta Optik-Novax olarak, 8 yıldır düzenli olarak katıldığımız bu fuarda, ürünlerimizin tanıtımının yanı sıra, bir Türk markası olan NOVAX’ın, global pazarla buluşmasını sağlama noktasında önemli temaslar gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası bilinirliği de pekiştirme imkanı bulduğumuz bu etkinlikte, daha önceki fuarlarda olduğu gibi inovatif hammadde yapısıyla progresif gözlük camı alanında, büyük beğeni toplayan Nucleo 4D, bir kez daha yakın ilgiyle karşılanmıştır. Yurt dışı bir çok bayi ve iş ortaklarımızın da ziyaret ettiği standımızda, farklı kıta ve ülkelerden gelen ziyaretçilerle görüşme imkanı bulduk.

Ülkemizin sektör temsilcileri sanayici, tedarikçi ve gözlükçü meslektaşlarımızla da, bu fuarda buluşmaktan son derece memnuniyet duyduk. Tüm ziyaretçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.






İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.