Akıllı Gözlük Geliyor!

Mobil teknolojilerinin devleri İspanya'nın Barcelona kentinde toplandı. Fuarda Çinli teknoloji devi Lenovo'nun yeni akıllı gözlüğü C200 oldukça ilgi çekti. Kullanılmak üzere tasarlanan gözlüğün iş dünyasında bir devrim yaratması öngörülüyor.

Akıllı Gözlük Geliyor!
01 Mart 2017 Çarşamba 11:16

Teknoloji devlerinin en son ürünlerini tanıttığı Dünya Mobil Kongresi İspanya’nın Barcelona kentinde başladı. 27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara Blackberry, LG, Nokia, Samsung, Huawei, Lenovo-Motorola, Sony gibi teknoloji devlerinin yanı sıra 11’i Türkiye’den toplam 2 bin 200 firma katılıyor. Perşembe günü sona erecek fuara 100 bin kişinin katılması bekleniyor.

Çinli bir diğer teknoloji devi Lenovo da akıllı gözlüğü C200’ü fuarda kullanıcılarla buluşturdu. Artırılmış Gerçeklik yazılımına sahip C200, 60 gr. ağırlığında ve yapay Zeka teknolojisini kullanarak etraftaki gerçek objeleri tanıyan ve tanımlayan, tek mercekli (monoküler) bir akıllı gözlük sistemi.
2017-02-27t130942z_1143789589_lr1ed2r10jv5r_rtrmadp_3_telecoms-mobileworld
Daha çok iş dünyasında kullanılmak üzere tasarlanan gözlük, etraftaki iş aletleri tanıyabilecek, özelliklerini bilebilecek ve gözlüğü takan kişiye bilgileri verecek. Bu gözlükle daha hızlı ve kolay bir çalışma sistemi geriştirileceğini belirten uzmanlar, iş arkadaşları arasındaki iletişimin çok daha hızlı ve eksiksiz olacağını belirtiyor.
121

Kaynak : yeniadalet.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.