1 HAZİRAN GÖZLÜKÇÜLER ve OPTİSYENLER GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI!

Bilindiği üzere, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün 24.06.2008 tarih ve 1226-3296 sayılı yazısı ile 1 Haziran tarihi, "Gözlükçüler ve Optisyenler Günü" olarak kutlanmaya başlamıştır.

1 HAZİRAN GÖZLÜKÇÜLER ve OPTİSYENLER GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI!
01 Haziran 2017 Perşembe 17:35

Oda Birlik Kanunumuzun bir an önce çıkarılması, meslek Kanunumuzun günümüz ihtiyaçlarına uygun şekilde yeniden revizyonu başta olmak üzere, var olan tüm problemlerimize geleneksel müesseselerin maddi ve hukuki haklarını korumak adına Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu olarak var gücümüzle çalışacağız.

Mesleki konulardaki hedeflerin belirlendiği, belirlenen hedefler ile aramızdaki iktisadi ve hukuki engellerin tarif edildiği, meslektaşlarımızın mesleki konulara bakış ve dikkatlerinin çekileceği gündür.

Halkımızın göz ve görme sağlığının emanet edildiği mesleğimizi, sağlık hizmet sunucusu hüviyetimizden ödün vermeden, iktisadi endişelere kurban etmeden geliştirmek tüm meslektaşlarımızın en temel gayesi olmalıdır.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da halkımızın göz ve görme sağlığının ve mesleki geleceğimizin teminatı olarak, ulusal sağlık politikalarımıza sadık kalarak, globalleşme ve entegrasyon adına önümüze sürülmek istenen maddi tuzaklara düşmeden yolumuza devam edeceğiz.

Başta mesleğimizin yarınlarını ifade eden Optisyenlik programlarında okuyan öğrencilerimize devamında, meslektaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür eder 1 Haziran gözlükçüler ve optisyenler gününü kutlar, gelecek günlerin halkımız, devletimiz ve bizler adına refah ve mutluluklar getirmesini dileriz.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.