Zamsız Bir Yıl Duyurusu!

Zamsız Bir Yıl Duyurusu!
24 Ocak 2017 Salı 17:59

Opak Lens’ten
Dayanışma İçinde Olan
Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerine

Zamsız Bir Yıl Duyurusu

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi, oluşturdukları haksız rekabet ortamı ile her geçen gün daha da güçlenerek, yaşam hakkı tanımadıkları yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri için ciddi bir tehdit haline gelmeye başlayan ticari organizasyonlara karşı alternatif geliştirmek üzere bir adım daha atarak, yeni bir duyuru ve çağrıda bulundu.

Değerli Meslektaşlarım,
Opak Lens ailesi olarak 12 yıl boyunca siz Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerinin kontak lens ve lens bakım ürünlerine ilişkin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanın ve sizlere en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olduk.

Özellikle sayıları her geçen gün artan çok uluslu ve yabancı sermayeli mağazalara karşı sizlerin rekabet gücünüzü arttırabilmek için çok uygun fiyatlara kontak lens tedariki sağladık.

Birlikte çalıştığımız yıllar içinde sizlerin gösterdiği ilgi ve destek sayesinde şube ve personel sayımızı arttırdık. Şu an 21 ilde 31 şube ile sizlere daha da yakınız.

Sektörümüzde son yıllarda gerçekleşen büyük satın almalar ve özellikle gözlük camı alımındaki yabancı sermayenin çok güçlenmesi ve tekel olma yolunda ilerlemesi, Optisyenlik Mesleğinin geleceği açısından bizim gibi yerli sermayeli kuruluşlara büyük görev ve sorumluluklar yükledi. Bu görev ve sorumluluk bilinci bizleri gözlük camı alanında yeni yatırımlar yapmaya teşvik etti. Siz değerli müşterilerimizin ilgi ve desteği ile gözlük camı alımlarında da sizlere hızlı ve kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız.

Şubat 2017 tarihi itibariyle 1.56, 1.61, 1.67, 1.74, Blue Cut ve Colormatic cam stok ürünlerimiz ile tüm şubelerimizde sizlere hizmet vermeye başlayacağımızı duyurmak isteriz.
Bildiğiniz üzere üretici firmalar her sene yeni yıl ile birlikte ürünlerine zam uygulayarak, fiyat ayarlamaları yapmaktadırlar ve bu kapsamda 2017 yılı kontak lens fiyatları da hali hazırda zamlı olarak açıklanmıştır. Ancak biz Opak Lens olarak, ülkemizin bu zor zamanlardaki durumunu da göz önünde bulundurarak; çok uluslu ve yabancı sermaye kökenli sektörel kuruluşlara alternatif alım kanalı oluşturmak üzere özel bir uygulama başlatıyoruz. Bu kapsamda dayanışma içinde bir tutum sergileyerek yıllık cam alımının bir kısmını Opak Lens’ten yapan Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseseleri ile iş birliğimize, zam uygulamadan, kontak lenste ve camda 2016 fiyatlarıyla çalışarak devam etme kararı almış bulunuyoruz.

Bu konuya ilişkin koşullarımızı ve detayları öğrenmek için Opak Lens Müşteri Temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Amacımız tamamen siz Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerini yabancı sermayeli ve çok uluslu müesseselere  karşı güçlü kılabilecek en kaliteli ürünü, en uygun fiyatla, en hızlı şekilde ulaştırmaktır.

Güç birliğiniz ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,
H. Erol Harbi
Yönetim Kurulu Başkanı
Opak Lens A.Ş.”
*-*

Biz de Optik Gazete olarak, yabancı sermayeli yatırımın tekel haline gelerek Yerel Bağımsız Optisyenlik Müesseselerinin varlığına ve gelişmesine tehdit yaratmasına karşı geliştirilen her yöntemi destekliyor, bu tip girişimlerin anlaşılmasını, benimsenmesini ve çoğalarak gelişmesini diliyoruz.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
z - 7 yıl önce
1,56 camlarda zamsız olsun...
Avatar
- 7 yıl önce
ADAMSIN EROL HARBİ