Yepyeni Bir Yarışma..Çok Yakında!!

Yaşadığınız en güzel hatırayı yazın müthiş ödülleri kazanın...

Yepyeni Bir Yarışma..Çok Yakında!!
11 Ekim 2016 Salı 15:51

Optik Gazete olarak bu yılda yepyeni bir yarışma düzenliyoruz. Gözlükçü ve Optisyen olarak mesleğimizde her gün farklı ve güzel olaylar yaşıyoruz. Bunların bazıları seneler geçse de asla hafızalarımızdan silinmiyor. Biz de, bu hatıralarınız sadece sizin tarafınızdan bilinmesin paylaşılsın ve daha çok kişiye ulaşılarak unutulmasın düşüncesi ile Optik Gazete olarak yepyeni bir yarışma düzenliyoruz. Gönderilen hatıralar arasından dereceye girenleri yine müthiş ödüller bekliyor.
 
Yarışmaya gözlükçüler, optisyenler ve üniversitelerin optisyenlik bölümü öğrencileri katılabilecek.Yarışmaya gönderilen anıların konusunun gözlükçülük veya optisyenlik mesleğiyle ilgili olması; gönderilen hatıra metinlerin hiçbir yerde yayımlanmamış ve ödül almamış olması gerekiyor.
 
Detaylar çok yakında Optik Gazete’den duyurulacaktır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatice - 7 yıl önce
Çalışma hayatımızı renklendiren anılarımızı sizinle paylaşmak için heyecanla bekliyoruz :)