Yeni Yazı Dizisi: Optik Yaşam

Optik Gazete'nin yeni yazı dizisi Optik Yaşam'da günlük yaşamın içinden göz ve görmeye ilişkin bir çok ilginç konu ele alınacak.

Yeni Yazı Dizisi: Optik Yaşam
04 Şubat 2014 Salı 22:00


Optik Gazete'nin yeni yazı dizisi Optik Yaşam'da her hafta Perşembe gününü iple çekeceğiniz ilginç konulara yer verilecek.


Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nü yöneten Fatma Küçüktaş'ın kaleminden okuyacağınız bu yazılar bazen günlük yaşamın içinde görüp fark etmediğimiz konulara ışık tutarken, bazen de günümüze kadar gelen bir konunun geçmişini anlatacak. Kimi zaman ünlü bir karakterin ilginç bir yönünü açığa çıkaracak, kimi zaman da güncel etkinliklerden haber verecek.


Teması ne olursa olsun merkezinde daima göz ve görmeye dayalı konuların yer alacağı bu dizinin ilk yazısını 10 Şubat Pazartesi, ikincisi de 13 Şubat 2014'de yayınlayacağız. Optik Yaşam'ın devam eden yazılarını bu tarihten sonra her Perşembe günü takip edebilirsiniz.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.