Yaz Tatiliniz Opak Lens’ten! SON 4 GÜN

Bağımsız ve yerli optik müesseselerin gerçek dostu yerli sermayeli Opak Lens AŞ, geçtiğimiz günlerde yepyeni ve optik sektöründe görülmemiş bir kampanyanın duyurusunu yapmış ve bu yaz müşterilerine Yunan adaları turunu kapsayan bir gemi seyahati hediye edeceğini açıklamıştı. 20 Nisan Cuma günü sona erecek olan kampanyada, fırsattan faydalanmak için SON 4 GÜN!

Yaz Tatiliniz Opak Lens’ten! SON 4 GÜN
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:06

Opak Lens, sadece optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarına yönelik kontak lens ve cam hizmeti vermiyor. Aynı zamanda yerel optisyenlik firmalarının her zaman yanında durarak onları destekliyor, onların gelişmesi, büyümesi ve kazanması için çaba gösteriyor.

Opak Lens, optisyenlik müesseseleri için sadece cam ve kontak lens tedarik etmiyor. Optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını hızlı ve kaliteli çözümlerle karşılarken, yerli optik firmalara verdiği tam destek ile onların, zincir mağazalar karşısında güç kaybetmemesi için çalışıyor.

Düzenlediği kampanyalar ile her zaman yerli optisyenlik müesseselerinin yanında ve destekçisi olduğunu gösteren Opak Lens, 2018 yazına damgasını vuracak kampanyasına katılan müşterilerine Çeşme'den başlayan ve Yunan adaları Mikonos ile Santorini’den sonra Yunanistan'ın başkenti Atina'ya kadar uzanan müthiş bir gemi turu hediye ediyor.



9-12 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan, gemiyle Yunan Adaları turuna son katılım tarihi 20 Nisan 2018’dir.  

Tura Özel Fırsatlar  
  • Vizesiz Yunan Adaları
  • Otel konforunda hizmetler
  • Tümü deniz manzaralı odalar
  • Türk ve dünya mutfağına özel lezzetler
  • Panoramik manzaralı kabinler
  • Panoramik manzaralı bar ve disko
Tur Güzergahı  

İzmir Çeşme Limanı'ndan hareket edecek gemi, Yunanistan’ın en ünlü balayı ve eğlence adaları olan Mikonos ve Santorini'ye gidecek.

Güneşin doğuşunun ve batışının harika bir şekilde izlenebildiği romantik bir ada olan Santorini’de huzurun, manzaranın ve romantizmin keyfine varırken; dünyanın en eğlenceli adalarından birisi olan Mikonos’ta, hem denizin hem de eğlencenin tadına varacaksınız.

Yunanistan’ın Başkenti Atina’da demokrasinin temellerinin atıldığı eşsiz Akropolis tapınağında tarihe şahitlik ederken, bir yandan da Yunan mutfağının, buzikinin ve sirtakinin keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız.

Kampanyaya katılmak isteyen optisyenlik müesseselerinin, kampanya katılım koşulları hakkında bilgi almak için Opak Lens satış temsilcileri ile irtibata geçmeleri gerekiyor. 




 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.