Yapılan şikayet vb. yazıların tarafımla hiçbir ilgisi YOKTUR.

Kişilik haklarına saldırı içeren bir şikayeti yapmam söz konusu OLAMAZ.

Yapılan şikayet vb. yazıların tarafımla hiçbir ilgisi YOKTUR.
01 Mayıs 2014 Perşembe 21:00

 

T.C.Başbakanlık www.bimer.gov.tr internet şikayet adresine 28.04.2014 tarih ve 5759882 nolu bilgi edinme başvurusu şahsım Ramazan ÖZMUTLU ismiyle, bana ait olmayan bir e-mail adresi, TC Kimlik Numarası aracılığı ile Opak Lens Deposu hakkında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çalışanlarına atfen yapılan şikayet vb. yazıların tarafımla hiçbir ilgisi YOKTUR.

 

Şöyle ki;

 

Temsilciliğini yaptığım sivil toplum kuruluşları ( Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği, Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu ve Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulları Üyeliği) adına Kamu Kurum ve Kuruluşları ile talep ettiğimiz her zaman meslek ve meslektaşlarımız için görüşme ve taleplerimizi aktardığımız Kurumu ve Kurum çalışanlarını eleştiren, kişilik haklarına saldırı içeren bir şikayeti yapmam söz konusu OLAMAZ.

 

Diğer taraftan temsil ettiğim kuruluşların amaçları ile aynı hedefe yürüyen tedarikçimiz Opak Lens Deposu tarafından yürütülen " Sosyal Sorumluluk Projesi " ile internetten lens satışını engelleyerek, optisyenlik müesseselerinden lens satışını koordinasyonunu yapan çalışmalar ile Kurum yetkililerini ilişkilendirmem de mümkün DEĞİLDİR.

 

Bilgim dışında ismim kullanılarak yaşanılan vak'a hakkında sonradan Kurum tarafından yapılan yazışma ile bilgim olması nedeniyle, öncelikle Kurum yetkililerinden şahsımın ve temsilciliğini yaptığım kuruluşlarım adına böyle asılsız ve gerçek dışı bir olay ile karşı karşya kaldıkları için üzgün olduğumu ifade ederek, yapılan fiilin kim veya kimler tarafından yapıldığının tesbiti vb iş ve işlemler hakkında Hukuk Müşavirimiz gereken müracaatları yapacağını bildirir, şahsımın şerefini, haysiyetini zedeleyici ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan gerçek dışı bildirim hakkında tüm YASAL HAKLARIMI kullanacağımı tekrar tekrar ifade eder, yapılan eylemden dolayı öncelikle Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu, Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu, şahsım ve Opak Lens Deposu Yönetim Kurulu Başkanlığı adına konunun takipcisi olacağımı bildiririm.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Ramazan ÖZMUTLU


Yönetim Kurulu Üyesi

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.