VR gözlüklerinden bile pahalı güneş gözlüğü: Nike Wing

Nike piyasaya aldırış etmeden yeni güneş gözlüğü Nike Wing'i tanıttı.

VR gözlüklerinden bile pahalı güneş gözlüğü: Nike Wing
09 Ağustos 2016 Salı 10:15

Şuanda piyasada ilgi gören sanal gerçeklik gözlüklerinin fiyatları kullanıcılara çok gelirken, Nike piyasaya aldırış etmeden yeni güneş gözlüğü Nike Wing'i tanıttı. Rio 2016'da devam eden olimpiyatlara özel olarak üretildiği belirtilen gözlüğün görüntüsü de bir garip.

Nike'dan 1200 Dolara Güneş Gözlüğü

Dünyanın en popüler firmalarından birisi olan Nike, sadece ayakkabı ve kıyafet değil üretmiş olduğu giyilebilir teknolojiler ile de yakından takip ediliyor. Yeni duyurmuş olduğu güneş gözlüğünde ise Zeiss firması ile iş birliği yaparak yekpare cam malzemesi kullanıldı. Rio olimpiyatlarına özel olarak üretildiği belirtilen gözlüğün piyasa satış fiyatı 1200 dolar. Açıkçası bir gözlük için bu fiyat verilir mi bilinmez ama Nike bu gözlükten çok umutlu.

Nike Wing adı verilen gözlüğün teknolojik özellikleri arasında sporcuların stres ve yorgunluğunu azalttığı iddia edildiği gibi, 26 gram ağırlığa sahip. Şuanda Nike'in web sitesinde satışa sunulan gözlüğün Türkiye satış fiyatı henüz bilinmiyor. Rio 2016 olimpiyatlarında henüz göremediğimiz gözlüğü bir kaç gün sonra Nike tarafından sponsor olunan sporcuların gözlerinde görürseniz şaşırmayın.


Kaynak : pchocasi.com.tr

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.