Urartu Göz ’den Engelli Çocuklara Ücretsiz Göz Muayenesi

Van’da Urartu Göz tarafından Özel Van Rehabilitasyon Merkezindeki öğrencilere ücretsiz göz muayenesi yapıldı.

Urartu Göz ’den Engelli Çocuklara Ücretsiz Göz Muayenesi
17 Nisan 2018 Salı 11:27

Yaklaşık 14 yıldır Van ve bölgede hizmet veren Urartu Göz, sosyal sorumluluk çerçevesinde Özel Van Rehabilitasyon Merkezindeki engelli çocuklara ücretsiz göz muayenesi yaptı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Urartu Göz Başhekimi Operatör Dr. Baran Bari İlhan, merkezdeki çocukların özel bir çocuk grubu olduğunu belirterek, “Bu çocukların eksikleri yok bir fazla kromozomu var. Mutlu bir çocuk grubu olup, özel ilgi ve alakaya ihtiyacı olan çocuklardır. Çocuklarda doğuştan göz kaymaları, gözyaşı kanal tıkanıklığı ve göz tembellikleri başta olmak üzere bazı göz rahatsızlıkları olabiliyor. Biz zaten bütün çocukların hiçbir sorun olmasa bile yılda bir kez kontrol edilmelerini tavsiye ediyoruz. Bu kapsamda Urartu Göz olarak sosyal sorumluluk çerçevesinden herhangi bir maddi beklentiye girmeden bu konuda elimizden geldiğince destek olmaya çalışmaktayız. Bugün de özel rehabilitasyon merkezindeki çocukların göz muayenelerini yaptık” dedi.

Özel Van Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Evin Şen ve Rehber Öğretmeni Evrim Alkan ise, bu anlamlı desteklerinden dolayı Urartu Göz yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kaynak: Mynet.com
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.