Üç Özelliği Tek Optik Camda Bulunduran Bir İlk

Türkiye’de, üç özelliği tek optik camda bulunduran bir ilk, Frequency BlueCut Colorvex Photochromic ile tanışma zamanı

Üç Özelliği Tek Optik Camda Bulunduran Bir İlk
18 Nisan 2018 Çarşamba 11:09

1.58 ASP COLORVEX BLUECUT
“SİZ DE GÜCÜ VE KONFORU YAKALAYIN”
 
Türkiye’de, üç özelliği tek optik camda bulunduran bir ilk, Frequency BlueCut Colorvex Photochromic ile tanışma zamanı

*KIRLMAYA DİRENÇLİ 
*BLUE CUT ÖZELLİKLİ
*PHOTOCHROMIC 

Global teknoloji ve yenilikleri yakından takip eden OPAK LENS, stoklarına kattığı yeni ürünüyle Türkiye’de bir ilke daha imzasını attı: 1.58 ASP COLORVEX BLUECUT.

3’ü bir arada teknolojisiyle fark yaratan, üstün özelliklere sahip bu ürün yerli sermayeli optikler için OPAK LENS A.Ş güvencesiyle TÜRKİYE’ de satışa sunuldu.

Sahip olduğu özellikleriyle göz kamaştıran bu ürün, “Spin Coating” fotokromik teknolojisi ve bluecut teknolojisini birleştirerek kullanıcısına çok büyük bir konfor sunuyor. Ayrıca yüksek kırılma direncine sahip olması her çerçeveye uygun olmasını sağlarken ekstra güvenli ve rahat bir kullanım imkânı da sunmuş oluyor.

Bluecut teknolojisi güneşten, tüm elektronik cihazlardan ve gözümüzün yorulmasına sebep olan, kısaca mavi ışık olarak adlandırılan, yüksek enerjili görünür ışığı (HEV) 420 nm dalga boyuna kadar filtre eden teknolojidir. Bluecut özelliği gün içerisinde yoğun bilgisayar kullanan, ya da yoğun ışıklı ortamlarda bulunan kullanıcıların yaşadığı göz yorgunluğu, baş ağrısı, gözde kızarma ve sulanma vb. astenopik etkileri azaltma konusunda büyük fayda sağlar. Ayrıca yapılan araştırmalara göre katarakt ve yaşa bağlı makula dejenerasyonundan (AMD) korunma konusunda katkı sağlamaktadır. Yine son araştırmalara göre sirkadyen ritmin (vücudun yenilenme ve uyku düzeni) düzenlenmesine yardımcı olmaktadır.



Spin Coating Fotokromik teknolojisiyle üretilen Colorvex’in yüzeyi UV ışınlarına karşı çok hassastır. Renginin koyulaşması ve açılması sırasında hızlı ve üstün bir performans sergiler, böylece kullanıcısının çeşitli ışık düzeyi olan ortamlara adaptasyonu sırasında yüksek bir kullanım konforu sağlar.

Colorvex’in performansının maksimuma çıkmasını sağlayan süper hidrofobik antirefle kaplaması, üst düzey su-buğu itme özelliği, camın zor kirlenmesini ve kolay temizlenmesini, çizilmeye karşıda ekstra dirençli olması sağlar. Böylece camların konforlu kullanım süresi uzamış olur.

Kısaca şöyle özetleyebiliriz: “COLORVEXLE SİZ DE GÜCÜ VE KONFORU YAKALAYIN”

1.58 indeksli yüksek kırılma direncine sahip hammaddesi ve tüm bu üstün özellikleriyle Colorvex ürünü üstelik sph (+)/(-) 6/2 gibi geniş bir stok aralığıyla optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunulmuştur.

Ayrıntılı bilgiye OPAK LENS şubelerinden ve satış temsilcilerinden ulaşabilirsiniz.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.