Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Mido Optik Fuarı'nda

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan, İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen MIDO Optik fuarına katılım gösteren Türk firmalarına anlamlı ziyaret.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Mido Optik Fuarı'nda
03 Mart 2014 Pazartesi 09:10

Dünyanın en büyük optik fuarı olan MIDO Uluslararası Optik ve Teknolojileri Fuarı'na Türkiye'den Beta Optik, Efor Optik, İşbir Optik, Mercan Optik ve Uğur Optik Makina firmalarının katılım göstermeleri de ülkemiz adına gurur tablosu çizmektedir.

Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı sn.Ali Sait Septioğlu, Tıbbi Cihaz Sektörel Ruhsatlandırma Şube Müdürü sn.İsmail Başyayla, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Başkanı sn.Turgut Vardi, Başkan Yardımcısı sn.İlker Ayaz'da Mido Optik fuarında Türk katılımcı firmaların stantlarını tek tek ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

 

sn.İlker Ayaz, sn.Erol Harbi, sn.Murat Balcı, sn.Ali Sait Septioğlu, sn.Turgut Vardi

sn.Turgut Vardi, sn. Ali Sait Septioğlu, sn. İsmail Başyayla

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.