Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Dava Açtı

Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği, Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren" Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği"ne karşı iptal davası açtı.   Dernek internet sitesinde yayınlanan ko

Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Dava Açtı
10 Temmuz 2014 Perşembe 12:59

Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği, Sağlık Bakanlığı tarafından 15 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren" Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği"ne karşı iptal davası açtı.

 

Dernek internet sitesinde yayınlanan konu hakkında ki açıklama şöyle:

 

15 Mayıs 2014 Tarihin'de Resmi Gazete'de yayınlanan "Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği" ile ilgili derneğimiz sektörümüzdeki tedarikçilerin çoğunluğunu temsilen danıştay'da iptal istemi ile dava açmıştır.


6 Ay boyunca sektörümüzün ilgili yönetmeliğe dahil edilmemesi ile ilgili haklı sebeplerimizi belirterek yaptığımız itirazlara rağmen Sağlık Bakanlığı anılan yönetmeliği Resmi Gazete'de yayınlama kararı almıştır. Dava konusu ile ilgili detaylı bilgilendirme ileride kamuoyu ile paylaşılacaktır.


Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.