TİTCK’dan Optisyen-Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği İlk Genel Kurulu Son Dakika Duyurusu!

Optisyen-Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği İlk Genel Kurulu hakkında önemli bir son dakika duyurusu yapıldı.

TİTCK’dan Optisyen-Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği İlk Genel Kurulu Son Dakika Duyurusu!
20 Nisan 2018 Cuma 12:24

TİTCK tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

Bilindiği üzere, Optisyen-Gözlükçüler Odaları Ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin teşkil edileceği ilk genel kurulun 20.04.2018 Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesi zemin katta yer alan konferans salonunda saat 14.00’da yapılmasına daha evvelce karar verilmişti. Ancak, 5193 sayılı Optisyenlik Hakkında kanunun Ek 1 maddesi uyarınca teşkil edilecek Optisyen-Gözlükçüler Odaları Ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğine ait genel kurulun ertelenmesine ve aynı genel kurulun 20/4/2018 tarih saat 14.00 da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde yapılmasına ilişkin 13/04/2018 tarihli duyurumuz dava konusu edilmiş, bu bağlamda TC. Ankara 9. İdare Mahkemesinin 2018/884 Esas No’lu kararı ile dava konusu işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar verilmiştir. Bu itibarla ilgili genel kurul, söz konusu mahkeme kararı kesinleşinceye kadar ertelenmiştir. Önemle duyurulur.

Doküman 

Kaynak: TİTCK
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.