TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
26 Temmuz 2016 Salı 10:47

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığına Dr. Hakkı Gürsöz atandı.  

Dr. Hakkı Gürsöz, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik'in de katıldığı devir teslim töreninde yeni görevini, “Birbirimizi her zaman bir dost, bir arkadaş olarak gördük, ekip ruhuyla çalıştık” dediği ve çalışmalarını her zaman açık ve şeffaf bir biçimde yürüttüğünü vurguladığı önceki Kurum Başkanı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar'dan devraldı. 

21 Eylül 1975 tarihinde Çorum'da doğan Dr. Hakkı Gürsöz 2015 yılından itibaren Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. 

2001 yılında Ankara Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru ünvanını alan Dr. Hakkı Gürsöz, 2015 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden de mezun olmuş ve halen Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Enstitüsünde Halk Sağlığı ve Barcelona Pompei Fabra Üniversitesinde Sağlık Ekonomisi yüksek lisans eğitimlerine devam etmektedir.İyi derecede İngilizce bilen Dr. Hakkı Gürsöz evlidir ve 3 çocuk babasıdır.


TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.









İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.