Taylan Küçüker TV 58 Mikrofonlarına Konuştu!

‘’UV radyasyon etkisi kümülatiftir ve küçük yaştan itibaren güneş gözlüğü kullanma alışkanlığının topluma kazandırılması lazımdır’’

Taylan Küçüker TV 58  Mikrofonlarına Konuştu!
31 Temmuz 2015 Cuma 15:17

Eczacı Gözlükçü ve Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taylan KÜÇÜKER’in Anadolu’nun Yükselen Sesi TV 58 ile yapmış olduğu röportajı değerli okuyucularımıza sunarız.

 

Sayın KÜÇÜKER, kanala yaptığı açıklamada; işporta tezgâhlarında satılan güneş gözlüklerinin, hurda malzemeden yapıldığını ve halkın göz sağlığını tehdit ettiğini ve vatandaşların sadece fiyatı dikkate alarak bilinçsizce gözlük kullandığını belirtti.
 

KÜÇÜKER’İN göz sağlığı ile ilgili olarak halkı, kamuoyunu ve optik sektörünü bilgilendirdiği habere ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.