Statik IP hangi operatörde kaça mal oluyor?

Statik IP tarifesi operatörlere göre değişiyor.

Statik IP hangi operatörde kaça mal oluyor?
27 Ekim 2016 Perşembe 08:54

Muğla Eczacı Odası Statik IP'ye geçmenin internet operatörlerine göre maliyetlerini veren bir duyuru yayınladı.

Muğla Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle:

Eczanenize ait olan Statik IP numaralarını; SGK Medula-Bilgi Güncelleme bölümünden kaydedebilirsiniz. En fazla 3 (Üç) adet IP numarası girebilirsiniz.

Eğer bu konuda yeni bir gelişme olup süre uzatılmaz ise son tarih 31 Ekim 2016’ dır. SGK tarafından 01 Kasım 2016 tarihinden itibaren IP numaralarının kaydedilmesi istenmektedir.

Türk Telekom Sabit Hat İçin : Türk Telekoma başvuru yapılacak. Her ay faturaya yansıtılmak üzere 12 TL karşılığında statik ıp numarası veriliyor.

Turkcell Mobil Hat İçin : Turkcelle başvuru yapılacak. Her ay faturaya 3 TL eklenerek statik ıp numarası veriyorlar. VINN hattına da kurumsal veya bireysel ayrımı yapmadan aynı şartlarda statik ıp numarası veriyorlar.

Vodafone Hattı İçin : Vodafona başvuru yapılacak. En az 4 GB internet hattı olan aboneler için bireysel veya kurumsal hat olması fark etmeksizin ücretsiz olarak statik ıp numarası veriyorlar.

Şirketlere başvurular, telefonla da yapılabiliyor.

Kaynak için tıklayınız


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.