Solakların Yüzünü Güldüren İcat: Solak Defteri

Elde mürekkep lekeleri ve garip şekilde kıvrılmış bilekler artık tarih oldu!

Solakların Yüzünü Güldüren İcat: Solak Defteri
30 Aralık 2015 Çarşamba 15:25

 Solak olmak bazen zor olabiliyor. Sağ elini kullananlara yönelik tasarlanmış bu dünyada, solaklar için bir dolu engel var, özelikle de yazı yazarlarken. Yazı yazarken elinize mürekkebin bulaşmasının yanı sıra, telli spiral defterler elinizi sayfaya düz koyup yazmanızı imkansız hale getirir. İspanyol tasarımcı Jaime de la Puente nüfusun % 8-15'lik yüzdesini, burkulmuş ve mürekkebe bulanmış ellerden kurtarmak istiyor.

De la Puente'nin ekibi Imporrable, solak nüfusa Leftybooks isimli bir defterler serisi sunuyor. Bu sıra dışı defterler özellikle solakların yazı yazarken karşılaştıkları problemleri aşmak için tasarlandı. Defterin çizgileri aşağı doğru eğimli, böylece solak kişinin yazığı şeylerin bir önceki yazdıklarının üzerine çıkmasından korkması gerekmiyor. Mürekkep lekeleri ve garip şekilde kıvrılmış bilekler artık tarih oldu!

Normalde bu tarz fonksiyonel şeyler pahalı olur ama Leftybooks öyle değil. Defterlerin kapakları, her biri birbirinden güzel farklı tasarımlara sahip. Solaklar bilyelerden, tüylere ve hatta pembe marshmallowlara kadar birçok farklı desen arasından seçim yapabilir.

Eğer bu deftere para vermek istemiyorsanız veya bu deftere hemen şu saniye ihtiyacınız varsa, çıktı alabileceğiniz PDF versiyonunu ücretsiz sunuyorlar. Tek yapmanız gereken ürünlerini sosyal medyada paylaşıp [email protected] adresine eposta yollamanız.

 

Kaynak: trend.mynet.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.