Silmoİstanbul Optik Fuarı Bu Yıl Da Çok İlgi Görüyor

Silmoistanbul 2017 Optik Fuarı, 29 Kasım Perşembe günü 5’inci kez katılımcılara ve ziyaretçilere kapılarını açtı. Optik sektörünün nabzını tutan ve sektör tarafından her yıl büyük heyecanla beklenen Silmo İstanbul 2017 Fuarı’na ilk gün olduğu gibi dün de yoğun bir katılım gerçekleşti.

Silmoİstanbul Optik Fuarı Bu Yıl Da Çok İlgi Görüyor
02 Aralık 2017 Cumartesi 08:57

SİLMO İSTANBUL OPTİK FUARI 2017
İlgili Galeriye Git

Fuar Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Optik sektörünün nabzını tutan ve sektör tarafından her yıl büyük heyecanla beklenen Silmo İstanbul 2017 Fuarı’na ilk gün olduğu gibi dün de yoğun bir katılım gerçekleşti.

Yerli ve yabancı 600’ün üzerindeki gözlük markasının koleksiyonları, gözlük kılıfları, optik camlar, kontak lensler, kontak lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmeler fuarda yer alıyor.

Türkiye İlaç ve Tibbi Cihaz Kurumu Başkanı (TİTCK) Sayın Hakkı Gürsöz de fuar alanını ve Opak Lens standını ziyaret etti. 

Alim Tunç: Uşak Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi; Hakkı Gürsöz: Türkiye İlaç ve Tibbi Cihaz Kurumu Başkanı (TİTCK) ; Recep Uslu: TİTCK Tıbbi Cihaz ve Kozmetik Ürünler Başkan Yardımcısı;  H. Erol Harbi: Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı; Mehmet Baş: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Yardımcısı; Mehmet Dibi: Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği (GÖZSANDER) Başkanı; Ercan Turgut: Uğur Optik Makine Yönetim Kurulu Başkanı.

Opak Lens, sektör dışı iki adet sosyal sorumluluk projesi ile fuara damgasını vurdu.

“Görme Engeli Olanlar Görme Kusuru Olanlara Destek Veriyor’’ sloganı ile görme engelli kişileri, Opak Lens’te istihdam etmeye yönelik; görme engellilerin okuyabileceği şekilde, braille alfabesi ile kartvizit bastırdı.

Ayrıca Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği iş birliği ile “Siz de Görme Engelli Bir Çocuğun Eğitimine Katkıda Bulunup, Onu Sevindirmek İster Misiniz? ’sloganı ile görme engelli çocukların eğitimine katkıda bulunmak isteyen ziyaretçilerimizin bağışları dernek adına fuar süresince toplanmaya devam edilecek.

Fuarın 2’inci gününde, sektör için önemli konuların işlendiği etkinlikler düzenlendi. Cuma sabahı öncelikle GFK, sektöre yönelik önemli verileri ve pazar trendlerini optik sektörü ile paylaştı.

Cuma günü öğleden sonra ise sektör temsilcilerinin ve dernek yöneticilerinin, sektöre yönelik değerlendirmelerinin yapıldığı, sektörün sorunlarının ve çözümlerinin konuşulduğu çok önemli bir etkinlik düzenlendi.

Bu etkinliklerin detaylarını daha sonra Optik Gazete olarak sizinle paylaşıyor olacağız. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.